Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ment tovább?
Ez sok mindentől függ.Vagy korainak érzi még, vagy mivel szűz vagy még gondolom, nem akarja elkapkodni.
De ezt vele beszéld meg, legközelebb utalj rá, hogy te szeretnéd tovább is a dolgot.Ha mondani nem mered/akarod, akkor egyszerűen tedd úgy a kezét, hogy abból rájöjjön mit akarsz.
De ha te egyértelműen elkezded fogdosni intim területen, akkor tudni fogja.
Sok sikert. :)
32N
Mar bocs de attol h nem szuz meg lehet egy vilagi bena, tapasztalatlan, figyelmetlen srac...
Vagy erezte h nem all fel neki az izgalomtol vagy egyszeruen hianyzik belole a ferfias hatarozottsag es be volt szarva.... barmi lehet... de semmit nem irtal a korulmenyekrol... az is lehet h ennyi volt a celja, h a haverok elott elmeselje h teged ujjazott...
#1 azt irta te vagy szűz! Nem zavar?
Te mit tettél a cél érdekében?
Annyit, hogy elvártad vegye észre?
Egy normális szex nem igy működik!
A partnerek nem gondolatolvasók!
Tudod a száj nem csak evésre való!
De ha szemérmes vagy kimondani, akkor vezesd rá!
20/L
Ja felalt neki éreztem
Meg én szetszedtem az ovet is és akkor sem nem tudom...
Hát akkor ennyi vagy szűz csak rosszul tudod vagy egy hihetetlenül béna, gyáva, határozatlan, éretlen srác..... erre van szükséged vagy egy férfira aki határozottan a csúcsra juttat és szétfeszít belülről?
dobj privit.
Álláspontom közelit #7-hez.
Az őv kicsatolásán túl volt valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!