Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem ment tovább?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ment tovább?

Figyelt kérdés
Egy férfivel voltam csók simogatás fogdodas volt aztán benyult a bugyimba simogatott meg is ujjazott de nem ment tovább szerintetek miért pedig biztos érezte hogy akarom öt miért alt le?
2016. ápr. 25. 05:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ.Vagy korainak érzi még, vagy mivel szűz vagy még gondolom, nem akarja elkapkodni.

De ezt vele beszéld meg, legközelebb utalj rá, hogy te szeretnéd tovább is a dolgot.Ha mondani nem mered/akarod, akkor egyszerűen tedd úgy a kezét, hogy abból rájöjjön mit akarsz.

De ha te egyértelműen elkezded fogdosni intim területen, akkor tudni fogja.

Sok sikert. :)

32N

2016. ápr. 25. 07:12
 2/22 A kérdező kommentje:
Hát biztosan nem szűz. Jól felizgatott és szia
2016. ápr. 25. 07:14
 3/22 anonim ***** válasza:

Mar bocs de attol h nem szuz meg lehet egy vilagi bena, tapasztalatlan, figyelmetlen srac...

Vagy erezte h nem all fel neki az izgalomtol vagy egyszeruen hianyzik belole a ferfias hatarozottsag es be volt szarva.... barmi lehet... de semmit nem irtal a korulmenyekrol... az is lehet h ennyi volt a celja, h a haverok elott elmeselje h teged ujjazott...

2016. ápr. 25. 08:00
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

#1 azt irta te vagy szűz! Nem zavar?

Te mit tettél a cél érdekében?

Annyit, hogy elvártad vegye észre?

Egy normális szex nem igy működik!

A partnerek nem gondolatolvasók!

Tudod a száj nem csak evésre való!

De ha szemérmes vagy kimondani, akkor vezesd rá!

20/L

2016. ápr. 25. 08:05
 5/22 anonim ***** válasza:
Komolyan nem ertem hogy mèg olvasni sem tudtok.... 33ffi
2016. ápr. 25. 08:10
 6/22 A kérdező kommentje:

Ja felalt neki éreztem

Meg én szetszedtem az ovet is és akkor sem nem tudom...

2016. ápr. 25. 09:45
 7/22 anonim ***** válasza:

Hát akkor ennyi vagy szűz csak rosszul tudod vagy egy hihetetlenül béna, gyáva, határozatlan, éretlen srác..... erre van szükséged vagy egy férfira aki határozottan a csúcsra juttat és szétfeszít belülről?

dobj privit.

2016. ápr. 25. 09:52
 8/22 anonim ***** válasza:

Álláspontom közelit #7-hez.

Az őv kicsatolásán túl volt valami?

2016. ápr. 25. 10:16
 9/22 A kérdező kommentje:
Fogdostam csokoltam végig a nyakát a hatat finoman végig csikartam ettől éreztem hogy felalt neki utána jött az öv csókolt ő is utána meg abbahagyta :-D
2016. ápr. 25. 10:28
 10/22 A kérdező kommentje:
Nem tapasztalatlan nem fiatal buta kisfiú
2016. ápr. 25. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!