Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitottak már rátok miközben együtt voltatok? Reakció (k)?
19# 20#
A barátnőm testvére fiú, de nekem elég sanszos, hogy meleg. Amúgy ilyen magának való ember, napközben ránk sem néz, csak ül a számítógép előtt. Ha megszólal akkormeg dől belőle a gusztustalanság. Az asztalnál csámcsog, böfög, fingik és egyszer azt kezdte el ebéd közben mesélni, hogy mekkorát szart... Ehhez még jön, hogy az az életcélja, hogy gyári munkás legyen és egyedül szokott inni addig amíg ki nem dől. Úgyhogy esélytelen, hogy lesz bárkije is az életben.
23-asnál az apuka nagy arc lehetett :D
Velem is volt olyan ,h ránk nyitottak amíg nyalakodtam de mire felnéztem már be is csukódott az ajtó és mondta ,h "bocsi". Egy olyan sztori is volt hogy épp oboázott a bnőm és nem zártam be a bejárati ajtót de tudtam ,h nincs itthon senki szóval nem is izgattam magam. Annyi volt a baj ,h unokatesóm bejött elköszönni (ikerházban lakunk és közös a kert) de sejtette ,h nem érek rá szóval a nappaliban elüvöltötte magát ,h "Petiiiii elmentüünk sziaaa!" azt hittem berosálok :D bnőm bevetődött mellém és hirtelen úgy tett mintha aludna hátha bejönnek. Nem tudom mennyire lett volna hiteles ,h álló faxxal fekszem az ágyban meztelenül az alvó bnőm mellett de a lényeg ,h szerencsére itt nem nyitottak ránk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!