Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitottak már rátok miközben együtt voltatok? Reakció (k)?

Már többször is ránknyitottak. Az én és barátnőm családjában is vannak kultúrálatlan egyének, akiknél nem divat a kopogás. Ránk nyitott apám, az aktus közepén, a leendő anyós petting közben aztán a közös fürdés előt. Mindegyiken csak röhögtünk.
Ehhez még jön, hogy barátnőm testvére hót hülye és az volt neki a legjobb szórakozása, hogy ha meghallotta, hogy csináljuk, akkor az ajtót résnyire kinyitotta és bámult minket. Ilyenkor voltak üvöltözések, örjöngések, meg barátnőm végig kergette az egész házban miközben ütötte egy fával. Szerencsére már sikerült elérni, hogy ne csinálja

14#
A padlástérben van a szoba és a két szobát csak egy vékony fal meg egy tolóajtó választotta el, így a legkisebb nesz is hallatszott. Amikor pedig zenét raktunk be, hogy ne hallja akkor azért jött oda, mert tudta, hogy azért megy a zene. És amikor kettesben voltunk akkor folyamatosan ott somfordált az ajtó körül és várta, hogy mikor kezdjük el.
Azt meg szerintem el tudod, képzelni, hogy mennyire lettem ideges, amikor a barátnőmmel szeretkeztünk és összeakadt a tekintetem a testvéréével. És az a legrosszabb, hogy 21 éves a testvére.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!