Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szeretitek a punciszagot?
Hát te aztán nagyon drága vagy! :D Hogy lehet ennyi cukiságot összeírni? :D Hát szerintem ha megkérnéd, nem hezitálnának sokat, rögtön letolnák előtted az alsónadrágot, mondjuk egy picit utána csalódottak lennének, hogy csak egy szimatot veszel és semmi többet nem adsz. :)
Én a PI értékét csak két tizedesjegyik ismerem, mégis az IQ teszteken rendre 130-140-et érek el. Most akkor mi van? :D
Különleges vagy, mert 19 évesen még nem sieted el a dolgot és alapvetőbb igényeid vannak! Ez nagyon szép!
Nagyon szorítok, hogy egy majdnem annyira okos és cuki partnert találj mint amilyen te vagy! Ember! :D
19 évesen nem tudom, hogy a cukiság az mennyire hízelgő. :D Szerintem ideje lenne felnőnöm, hiszen már fogyaszthatnék alkoholt, börtönbe is kerülhetnék, szóval már teljesen felnőttnek kellene lennem. És semmi. Még gyorshajtás elkerülése miatt se kellett leszopnom egy rendőrt se. Pedig nem egy ismerősömnek van már ilyen stiklije. (Mondjuk jogsim sincs. - De ez mellékes tény.) De azért köszönöm. ^^
A PI értékével az okosságra is célozni akartam egyben, nem csak arra, hogy értelmes legyen egy gyerek. :D
Pasim meg ne cuki legyen. Az leszek én. Ő inkább legyen kemény legény. Férfias. Olyan, aki hazajön a suliból, melóból vagy akárhonnan és szó nélkül letépi a bugyimat, és megdug a fal mellett, de úgy, hogy a két copfom is égnek áll majd utána. Érted, ember? :D (A cuki külső mögött valóban mocskos gondolatok vetnek vészket maguknak. ;))
Na meg azért nem sietek el semmit, mert az érzelmek nélküli szex nem indítana be. A dugás mellett a szerelmeskedés is bejönne nekem. De ahhoz meg érzelem kell, haver. Érzelmek nélkül és a pasi normális mivolta nélkül nem hagynám hogy bárki is megváltoztassa az identitásom egy részét (lásd: szüzességem). Ez egy érték. Amit csak egyszer kap meg az ember. Na meg én büszke vagyok arra, hogy zárva van még a kapum. Hány 19 éves csaj van ebben a világban, aki még szűz? Nagyon kevés. Szóval különleges vagyok. Szerintem. :D
(Amúgy sokat pofázok. Szerintem ez így le is jöhet neked. Bocs. :D Az ujjacskáimat nagyon beedzettem már pár dologgal. ;D :D :D
Az én nézőpontom szerint a cukiság mindig hízelgő. Szerintem egy lány, vagy akár nő legyen cuki! Szerintem azért vannak még más izgalmas is rendőrfarkak szopkodásán kívül is, úgyhogy ne ess kétségbe. Viszont ha ilyen nemű izgalomra vágysz, akkor ne halogass, szerezd meg a jogsidat! :D
PI értékét csak két tizedesjegynyi pontosságig tudom, viszont matekból úgy általában jó vagyok. Meg tudok sok minden másról is beszélgetni, piramiskutatástól kezdve egészen a összeesküvéselméletekig. Most nem reklámozni szeretném magam, csak tudd! :P
Igen, a legcukibb lányokkal a legjobb a szex szerintem, mert sok mindent ki lehet próbálni hisz nyitottak szinte bármire! Mondjuk a spontán szex az pont olyan, amikor megszimatolhatja az ember a partnere szagait :D
Amúgy teljesen rendben van az, hogy nem akarsz addig dugni amíg nincs meg az érzelem, viszont az lerí rólad, hogy teljesen készen állsz már egy kis hancúrozásra, már szinte túlfűtöttséggyanús az eset, főleg, hogy az ujjaid is megizmosodtak már!
Nem zavar az, hogy sokat pofázol, sőt az nagyon jó, főleg ha szex közben is ilyen vagy. Nagyon élvezetes, hogy közben megy a mocskos szöveg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!