Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti szeretitek a punciszagot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szeretitek a punciszagot?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem a frissen mosott punci illatát, hanem úgy egy napos, esetleg kétnapos punciét?
2016. ápr. 24. 16:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Isteni illat és nem szag :D
2016. ápr. 24. 17:29
 12/23 A kérdező kommentje:
Erről beszélek, nem hetekig fürdetlen punciról. Hanem egy kis természetes illatról :)
2016. ápr. 24. 17:35
 13/23 anonim ***** válasza:

Fúj. :D

Ritkán van olyan, hogy későn esek be az ágyamba, és akkor csak reggel zuhanyozok, így találkozok a szóbanforgó szaggal, de nem tudom, hogy ti ezt hogy szerethetitek. A zuhany alatt az első dolgom, hogy a zuhanyfejjel lemossam OTT magam. Annyira tömény, hogy szédelgek tőle.

Ismétlem magam: fúj.

2016. ápr. 24. 17:43
 14/23 anonim ***** válasza:

Én ugyan így vagyok a péniszem illatával. Nagyon erős és tömény tud lenni, alig várom h lezuhizzak... az exem meg megőrült érte... ne ehhez mit szólsz uccsó? :)

24/F

2016. ápr. 24. 17:47
 15/23 anonim ***** válasza:

Megőrült érte, vagy tőle (és ezért lett esetleg az exed)? Mert nem mindegy. :D /Vicc volt, haver. Nem kell meggyulladni./

Amúgy biztos, hogy egy pasinak ez nagyon izgató lehet. Hiszen punciról van szó. Amit egy heteró pasi imád. Én csak a személyes tapasztalatomat írtam le az illatozó kis virágocskámról.

OFF:

Milyen illata van egy pénisznek?

Sokszor gondolkoztam már ezen. Bennem volt már, hogy a bátyáim egyik használt boxerét megszagolom, de (1.) a bátyáim - ez alapjáraton undorító tény; (2.) használt gatya - ki tudja mit csináltok azok a barom benne?

Hasonlít valamihez az illata?

2016. ápr. 24. 17:55
 16/23 anonim ***** válasza:
"Uccsó" voltam a 15-ös kérdéssel. :D (Csak a félreértések elkerülése végett leírom, mert látom téged is 78%-ra leszavaztak az itteni emberkék.) :D
2016. ápr. 24. 17:56
 17/23 anonim ***** válasza:

15-ös kérdés... VÁLASZ! Szóval a 15-ös válasszal voltam az uccsó. :D

Mea culpa!

2016. ápr. 24. 17:57
 18/23 anonim ***** válasza:

Fiúkák halmozzatok el használt alsókkal engem!!! Puszi!!

Csak viccelek haver, ne gyulladj meg :D Nem 15-ös vagyok hanem a másik. Tudjátok. :D

Írok Neked privit mert jó fej vagy és beszélhetünk a bátyáid péniszillatos boxereiről is :D Csak akkor ne tilts le, ha nem kapsz üzit 1 percen belül akkor jelezz valahogy :D

2016. ápr. 24. 18:55
 19/23 A kérdező kommentje:

Te most saját magaddal folytatsz párbeszédet, mert amint látom minden hozzászóló 78 %-os. :D Nagy mókamester vagy.

Ha pedig még nem tudod, hogy milyen a pénisz illata, ne ess kétségbe, amint felnősz és apuciék elengednek randizni majd úgy 17 éves korod körül, megtapasztalod. Csak hát addig egy kis türelmet :D

2016. ápr. 24. 22:50
 20/23 anonim ***** válasza:

A #13, #15, #16, #17 voltam én. Nem beszéltem magamban, ember. Mármint a fejemben persze, hogy szoktam. Ki nem? Szerinted itt amúgy hány 78%-os ember írkálgat? 100 vagy 200 felett tuti vagyunk. Szóval, keep calm and smell pussies. Ha már annyira szereted a szagukat. :D

A 17-et meg már túlléptem. :D 19 vagyok. És szoktam randizni. Csak mindig kifogom az kétszámjegyes IQ-huszárokat. (Nálam azért van egy értelmiségi szint, amit meg kell ütni /pl. jó ha a srác tudja a PI értékét a 5. tizedes számjegyig - szexi, ha egy srác okos/.) És első randin azért nem kérhetem meg a srácot, hogy engedje meg nekem, hogy megszagoljam a farkát. Azért megneveltek engem a szüleim. :D

2016. ápr. 25. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!