Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti nem szégyenlitek magatokat amikor egyszerre 5-6 csajt fűztök facebookon?
Aztán amelyiket előbb sikerül elhívni valahova és hamarabb engedi beakasztani a lompost az a győztes.
Vagy kettővel beszéltek le egyszerre találkát.
Ilyenkor nincs bűntudatotok?
Nem sül le a bőr a képetekről?
Csak kíváncsiságból kérdezem.
A csajok kb Ugyanezt teszik.
Amúgy se szabad az idő és energiát egy csajra áldozni.
Szerintem neked az a bajod, hogy téged le se sz*nak.
nem vesztegetjük az időt
ha a csajok is több pasival flörtölnek, akkor mi is megtehetjük bár van pár kivétel is
ha ugy létod hogy nem te vagy az első számu kiválasztott nála, akkor lépj le vagy tegyél vmit hogy előrébb keruülj nála,
pl orális végig
sok sikert
Nem vagyok fb-n, szoval nem csinalok ilyet, de nem is latok benne semmi rosszat, ha az ember egyszerre tobb emberrel ismerkedik.
Az ismerkedesi szakasz nem egy hazassagi ajanlat, es ertelmes felnott emberek ezzel tisztaban vannak. Az arrol szol, hogy megismerd a masikat annyira, hogy tudd, vajon szeretnel-e vele tovabblepni. Itt meg szo sincs elkotelezodesrol.
Ha eljutunk arra a szintre, hogy oke, akkor kolcsonosen elegge klappolunk ahhoz, hogy akar egy lepessel tovabblepjunk (pl. elcsattan az elso csok), akkor onnantol kezdve termeszetesen az a no kizarolagossagot elvez.
De addig megis milyen alapon akarod megmondani, hogy kivel ismerkedhet?
Ha volt pl. mar csok (vagy valami, ami mindket fel szamara egyertelmusiti, hogy ti mar nem csak ismerkedtek, hanem megprobalkoztok mar egy kapcsolatottal), akkor jogos a felvetesed - viszont akkor felteszem az is szerepelne a kerdesben, nem csak a facebookozas...
ha viszont ilyen nem volt, akkor megis milyen alapon varnad is el tole, hogy ne ismerkedjen masokkal parhuzamosan?
ma 05:58
Ha le se szarnak, akkor miért írtam volna ezt ki?
Ne rajtam töltsd ki a frusztrációs, amiért csak 10 centised van.
Kérdező engem az is érdekelt volna,hogy 14-es válaszolnak mit tudsz reagálni, nem csak a hisztid.
Egyébként a nők ugyanezt csinálják,csak ők valamiért felsőbbrendűnek gondolják magukat,és nekik lehet.
Pont azért írtad ki mert a jó csajoknak írnak neked meg nem. Vagy annyira kretén vagy higy behülyítenek.
A legnagyobb frusztrált idióta pibt te vagy. Igazi bottal se kategória.
# 17
Neked meg olyan fejed lehet, hogy maximum ráhánynék.
Látszik az egész írásodon, hogy egy frusztrált hülye gyerek vagy, aki itt próbálja levezetni a dühét a lányokon, mert pinát még életében nem látott.
Ha más lánnyal csinálnák ezt és nem velem, pont nem érdekelne, nem írnék ki kérdést róla. Erre irigykedni? :D
Ha meg be tudnának hülyíteni, szintén nem írnék ki kérdést róla.
Sok logika van a szövegelésedben...
Pont a magadfajta szerencsétlenből van már elegem, hogy pittyeg a messenger, és már látom, hogy nyomja a sablonos szövegét amit másik 20-nak is leírt.
Te vissza is olvasod amiket ideokádsz te idióta?
De én vagyok a hülye, hogy leállok vitázni egy hülye hisztis tinipi***val. Nevetséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!