Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Viselnél magassarkút az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viselnél magassarkút az ágyban a párod kedvéért?

Figyelt kérdés
Párom ezzel állt elő, és egy kicsit furcsállom az ötletet. Különben soha nem hordok magassarkút, de csak ezért beszerezzek egyet? Ti mit szólnátok ha ezzel állna elő a párotok?
2016. ápr. 23. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze. Mi is kipróbáljuk :D Nem rossz az ötlet :) Én is csak ritkán hordok. 22/l
2016. ápr. 23. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Szoktam

60/L

2016. ápr. 23. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:

vannak ilyen random fétisek, nekem az edző kesztyűk jönnek be, a párom hordja is néha, amíg nem okoz kényelmetlenséget, ne látnám okát, hogy miért ne

31/n

2016. ápr. 23. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
nem hiszem
2016. ápr. 23. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:

persze, simán, volt is már rá példa.

egyébként ha nem is hordasz, simán beszerezhetsz egyet. én is beszereztem direkt, mivel az utcai koszos talpú cipővel nem szívesen mennék az ágyba.

plusz egyébként sztem akkor már érdemesebb vmi extrémebbet felvenni, amit utcára nem vennél fel, lakk tűsarkú, 12 centis sarok, ilyen van nekem... az ilyen bejön a pasiknak, már aki ilyesmiről fantáziálgat!

22/L

2016. ápr. 23. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:

"Szoktam

60/L"

A 60 AZ MÁR NEM "L"!!!!! Az már inkább "N", de inkább "G"(Granny) :D...

Én régen azt hittem ,csak én vagyok ,ilyen ,de szép lassan rájöttem ,hogy majdnem minden pasinak van ilyen fétise!

Én pl. szeretem ha egy lány combfixben ,egy szép szexi fehérneműben vagy ami talán kicsit különlegesebb: magassarkú/lakk csizmában van! (ettől még nem vagyok őrült)!

24/f.

2016. ápr. 24. 03:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!