Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ti miért vágytok nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti miért vágytok nagy méretre?

Figyelt kérdés
:)))
2016. ápr. 23. 18:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Hogy kielégüljek.

Nem szeretem a szerencsétlenkedést az ágyban, és nem tini vagyok, hanem 32 éves nő.

2016. ápr. 23. 18:03
 2/18 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem vágynak óriásira,másrészt meg genetikailag bennük van,mint bennük férfiakban a formás fenék és kerek mell.Mi sem tudjuk megmondani hogy miért szeretjük,de megőrülünk értük.
2016. ápr. 23. 18:03
 3/18 A kérdező kommentje:
milyen méretre vágytok?:))
2016. ápr. 23. 18:13
 4/18 anonim ***** válasza:
Én nem vágyom nagy méretre:D 21/l
2016. ápr. 23. 18:13
 5/18 anonim ***** válasza:
Sanya870! Kösz a privit, tiltottalak is, ugyanis kellően megvan az a nagyfarkú párom, aki szétbombáz 30-as létemre.
2016. ápr. 23. 18:31
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
Szegény Sanya nem kap nunit :(
2016. ápr. 23. 18:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Mondom, én nem tudom mi ez a privátmánia.Pláne ha valakiről EGYÉRTELMŰEN kiderül, hogy kapcsolatban van.
2016. ápr. 23. 18:37
 8/18 anonim ***** válasza:

Én még nem voltam olyan lánnyal, akinek tövig mehetett volna, pedig nincs olyan nagy méretem. :/ szóval sokak inkább csak hangoztatják, hogy nagyot akarnak..

meg igazából ha már 2 ember eljut odáig, akkor hirtelen nem fog az számítani, h mekkora

2016. ápr. 23. 18:37
 9/18 anonim ***** válasza:

#8-as nem mindegy, hogy tiniként jutsz el a szexig, vagy felnőttként.

Felnőttként viszonylag ritkán várunk hónapokat...ugyanis a szex az egy erős alapköve egy párkapcsolatnak.Te korodban még vártok hónapokat, hidd el 30 fölött nem fogunk csak pettingelni.

Az ami pont a gyerekeknek való.

2016. ápr. 23. 18:51
 10/18 anonim ***** válasza:
En is a nagyot szeretem. Es nekem tövig megy :D probaltam kicsivel is de nem èreztem semmit
2016. ápr. 23. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!