Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mindkét verzióban tetszik ez a lány? (kép)
2016. ápr. 23. 14:10
11/17 aperitif válasza:
Nekem tetszik mind a két variáció, smink nélkül egy helyes, kedves lány, sminkkel meg egy elegáns nő.
Megjegyzem ez ez alkalmi smink, ha hétköznap reggel így szállna fel valaki a buszra, akkor nekem is túlzás lenne.
12/17 anonim válasza:
jpg fájl és mozog? ez miféle varázslat? XD
14/17 anonim válasza:
Smink nélkül is szép arca van, sminkkel meg még szebb sztem. Bár ez a smink kicsit öregíti, van természetes hatású smink is a világon, nem csak ez a 2 véglet.
16/17 anonim válasza:
Smink nélkül egy huszonéves lánynak tűnik, sminkkel pedig egy erős harmincasnak, aki már a 40 felé közelít.
Szebb fiatalosan.
17/17 anonim válasza:
Smink nélkül választanám, egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!