Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kéne tennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Amikor összejöttünk a párommal nagyon jó volt a szex! De mára megváltozott. Alig ér hozzám, sőt szinte egyáltalán nem, de azt elvárja, h én kényeztessem! Elegem van. Beszéltem neki erről de mindig a babánkra fogja. Nincs idő rá stb. Akkor az ő kényeztetésére miért van idő? Én már mindent megpróbáltam! De így nem érzem magam nőnek...
2016. ápr. 23. 04:49
 1/8 A kérdező kommentje:
30év körüliek vagyunk!
2016. ápr. 23. 05:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezen sajna nemigazan lehet valtoztatni :( probald meg kicsit feltekennye tenni hatha eszbekap
2016. ápr. 23. 06:07
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
60 kiló már sok egy nőnek. Nameg ugye már a harminc év mégsem titennyolc.
2016. ápr. 23. 07:18
 4/8 anonim ***** válasza:
60kg sok? :)))))
2016. ápr. 23. 07:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Sajnos ez gyakran elofordul párok kozott ha már van baba. Ha tenyleg nem hagytad el magad szules utan es tovabbra is csinos vagy es adsz magadra akkor nem igazan ertem a parod reakciojat minderre. Probald meg megbeszelni ezt vele. Mondd el ezt neki, hogy szukseged van arra hogy ujra nonek erezd magad mellette.

Ujitasokat is vihetsz a szexbe.:) Legyel kihivo akarmi. Ha ezek sem segitenek akkor sajnos tudod mi lesz a vege elobb utobb. Ezt most kell tisztazni. A szuleim hazassaga az en szuletesemkor ment tonkre ugymond. Edesapam elhanyagolta edesanyam. (Bar meg kell vallani anyum is elhanyagolta magat). Nem beszeltek rola stb. A kapcsolatuk meg csak romlott es romlott.

20 ev hazassag utan elvaltak.

2016. ápr. 23. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:
ha nem lenne baba csipobol mondanam h egyertelmuen tonkrement koztetek valami es mar csak a kotodes tart ossze... de hat igy megis mit mondjak? :/
2016. ápr. 23. 08:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kíván Téged szexuálisan. Nemi vágya nyilván van, arra megfelelsz neki, hogy leszopd. Nyalni viszont egyáltalán nincs kedve. Ezt csak vele tudod megbeszélni és megoldani. Már ha egyáltalán érdekli mit szeretnél. Sajnos úgy tűnik nem nagyon. F
2016. ápr. 23. 08:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Tuti megcsal!!!
2016. ápr. 23. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!