Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex, miért ilyen nehéz?
Mármint szexpartnert talàlni.
Aki helyes,ért a puncihoz, és kicsit petverz is.
Semmi kötötség csak szex.
Hol keressen ilyet egy 30-as csaj? Privi nem kell!!!
Íme itt egy 39 éves.
Akkor írj te. Írd le milyen vagy (milyen alkat, milyen stílus), az ország melyik részén vagy, mit szeretnék, hányszor stb. Aztán meglátjuk.
Azért nem kérek privàtot mert attòl nem fogok helyes pasikkal szexelni, hogy 50 privi üzim van.
Ja és annyira randa vagyok...juj.
Tényleg el is felrjtettem. XD
Szerintem nem ronda, csak szimplán hülye.
Ez az oldal jobban használható társkeresőnek, mint akármelyik erre specializálódott oldal, amik általában fizetősek, és csak annak érkezik válasz aki a leggyorsabb, legszebb, legjobban nyomul...
btw Menj partnerkereső oldalra, vagy villantsd a melled élőben valami szórakozóhelyen. Egyből lesz olyan aki egy éjszakára bevállal.
Ha itt megfelelne a pasik 99% nem is ìrtam volna ki a kérdést Dràg.
Nem egyéjszakás csaj vagyok.
Kedves kérdező, bárhol találhatsz. Helyesnek annyira lesz helyes, amennyire te jól nézel ki. A puncidhoz annyira fog érteni, amennyire képes vagy jelezni felé, hogy mi jön be. Perverz meg annyira lesz, amennyire.
Ja, hogy ezekért cserébe nyújtani is kell valamit? Őszintén szólva, 30 évesen az XD és sok felkiáltójel, meg a stílusod valószínűleg olyan, hogy nem sok pasinak kell. 24 évesen komolyabb nőket találok a saját korosztályomból is, a nálam idősebb pasik meg még inkább.
Én inkább megismernék valakit innen, akit szimpatikusnak tartok az írása alapján, megtudnám mit akar, mi az ami izgatja, és ha minden jól megy, akkor találkoznánk, szexelnénk egész nap.
Ilyen dugópartner kereső oldalakra viszont nem regisztrálnék... Az olyan közönséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!