Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan csináljátok? L
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ti a párotokkal vagy az adott illetővel akivel összejöttök, már az első aktusnál kipróbáljátok az orált stb, vagy fokozatosan, nem mindent próbáltok ki rögtön elsőre?
Ti hogyan csináljátok?
Tehát már első szexnél van orál, vagy sincs?
2016. ápr. 22. 14:23
2/9 anonim válasza:
Nem csináltunk minden kámaszutrás poziturát,de azėrt ne legyen uncsi misszionárius!Adja magát a helyzet,de ha jól emlėxem nálunk volt orál,misszionárius,lovagló,ės forditott lovagló póz!Ahogy jött! :-)
3/9 anonim válasza:
Helyzetfüggő, volt olyan, hogy csak előjáttéként volt, de előfordult, hogy csak orál volt az első alkalommal. Az orál nem bizalmasabb mint maga az aktus szerintem szóval csinálhatod elsőre is ha akarod
6/9 anonim válasza:
lehet az én válaszom nem ér. egy fiúval voltam ő jelenleg is a párom. első együttlétnél én ezzel kezdtem. izgató és jó érzés volt, h a számban dagadt meg, majd látni az arcán az élvezetet.. *-*
8/9 anonim válasza:
A nyalás nálam a petting része, így az első szexnél is volt.
9/9 anonim válasza:
Alap nálam a szopatás!
Ha erre nem vevő, az később probléma lesz, esetleg elsőre finomabban mint szoktam, nehogy megijedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!