Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan reagálnátok ha kiderülne hogy az egyik legjobb barátotok biszex?
Őszintén,most inkább intoleráns személyek válaszát várnám mert az én haverom is eléggé annak mondható.Elmondanám neki ezt a dolgot de félek a reakciójától és attól hogy nagyon másképp viselkedne velem utána
Szóval,ti mint hetero férfiak,el tudnátok fogadni hogy a haverotok kicsit más mint ti?
Persze olyan feltételek mellett hogy semmit nem akar tőletek,sohasem akart és nem is fog
Nem vagyok vevő az ilyen:ha szeret úgyis elfogad válaszokra,légyszives,kíméljetek meg.
Mindenkinek a saját véleményère vagyok kiváncsi
A legőszintébben,akkor is ha dúrva
Előre is köszönöm!
Ugyan úgy a barátom lenne mint eddig.
Nem hiszem, hogy én kellenék neki...
elképzelem, ahogy beülünk egy kocsmába és a haverom bejelenti:
- biszex vagyok!
én:
- oké! mit is mondtál az előbb? vodkát kérsz a sör mellé?
kb ennyiben kimerülne. de ha nem biszex hanem homi lenne az is ennyi lenne. a barátság nem a nemi indentitáson, szexuális beállítottságon, hanem a lelki köteléken múlik.
ha tudod,hogy egy intoleráns valaki és nem akarod megdugni akkor miért mondod el neki,mi a farok köze van hozzá?
úgyis az lesz az első gondolat,hogy azért vallodbe neki mert rá izgultál,és utána jön a köcsögözés,meg a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!