Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segíthetnék Neki abban, hogy ne görcsöljön rá a szexre, a túlzott megfelelési kényszer miatt?
Tegnap először feküdtünk le a barátommal, és hát szegény annyira elizgulta, hogy csak második nekifutásra jött össze a dolog. Én nagyon meg is lepődtem rajta,mert hát vasárnap egész nap együtt voltunk, és megállás nélkül állt a farka. Szóval le szeretném szögezni,vonzódik hozzám és nem tart más nőt mellettem.
Azok tapasztalataira lennék kiváncsi,akik voltak már ilyen helyzetben,hogy hidalták át ezt a problémát? Szegényt nagyon sajnáltam, mert tényleg lehetett látni rajta,hogy emészti ez a dolog. Nem szeretném, ha további aktusra kerülne a sor, jobban rágörcsölne és nem tudna ellazulni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Kéne olyan napot tartani amikor ő van a középpontban. Csak az ő gyönyörére koncentrálni. Szép lassan belemelegedni, majd kényeztetni. Akkor kilőttétek teljesítménykényszer, mert rád nem kell fókuszálni.
Szerintem pár ilyen és helyrerázódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!