Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy segíthetnék Neki abban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segíthetnék Neki abban, hogy ne görcsöljön rá a szexre, a túlzott megfelelési kényszer miatt?

Figyelt kérdés

Tegnap először feküdtünk le a barátommal, és hát szegény annyira elizgulta, hogy csak második nekifutásra jött össze a dolog. Én nagyon meg is lepődtem rajta,mert hát vasárnap egész nap együtt voltunk, és megállás nélkül állt a farka. Szóval le szeretném szögezni,vonzódik hozzám és nem tart más nőt mellettem.

Azok tapasztalataira lennék kiváncsi,akik voltak már ilyen helyzetben,hogy hidalták át ezt a problémát? Szegényt nagyon sajnáltam, mert tényleg lehetett látni rajta,hogy emészti ez a dolog. Nem szeretném, ha további aktusra kerülne a sor, jobban rágörcsölne és nem tudna ellazulni.

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. ápr. 20. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Az mit jelent, hogy második nekifutásra jött össze a dolog?
2016. ápr. 20. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:

idő

és dicséret

2016. ápr. 20. 12:45
 3/4 Noblesse Oblige ***** válasza:

Kéne olyan napot tartani amikor ő van a középpontban. Csak az ő gyönyörére koncentrálni. Szép lassan belemelegedni, majd kényeztetni. Akkor kilőttétek teljesítménykényszer, mert rád nem kell fókuszálni.

Szerintem pár ilyen és helyrerázódik.

2016. ápr. 20. 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak dicsérd meg, hogy tök jó amit csinál, mennyire élvezed, és mennyire beindulsz tőle. Kétlem hogy pár alkalomnál több kellene, hogy ellazuljon, valószínűleg lámpalázas volt, nem teljesítmény kényszeres. Utóbbi nem múlik el csak úgy.
2016. ápr. 20. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!