Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy szeretitek befejezni a szexet, hova élvezzen a srác? Srácok, ti hogy szeretitek?
Mármint orális szexet?
Ahova a párom szeretné,rá van bízva. Ált. száj,mell,popsi. :)
23/L
én punciba. ha már az orgazmusnál tartok nem szeretem megszakítani hogy ráverjem valahová. így jobban élvezem.
de szájba is nagyon jó.
Én azt szeretem, ha belém élvez a párom, nem szeretem, ha pont a legjobb résznél kell kirántani. És az a legeslegjobb ha egyszerre érjük el a csúcsot.
Párom nem ennyire válogatós, neki mindenhol jó, mikor mi érdekli jobban (mell, száj, hát, has, punci).
23l
Puncimba szokott mindig. Akkor érzem a legintenzívebben én is, kár lenne kirántani, meg amúgysem szeretem máshová.
N
A punciba, belém a legjobb érzés. Olyankor érzem hogy a legtermészetesebb dolog történik meg :)
De a többinek sem mondok nemet, ha az arcomról, számról, melleimről, hasamról, hátamról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!