Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megkért hogy ne próbáljam hátrahúzni a bőrt neki a péniszén? Ez normális?
Legjobb barátomnak is ez a problémája de ha hiszitek ha nem 3 éve párkapcsolatban van és azt mondja tökéletes a szex... a barátnője hamar megszokta h nem csinálja neki kézzel úgy mint másnak hanem egyszerűen szájjal kényezteti és kész...
Fene tudja... én ha csaj lennék futókalandnál azért félnék h biztosan tudja-e rendesen tisztítani... de maga a szex gumiban pl. nem lehet gond... állandó kapcsolatban meg nyilván látja, tudja az ember h mennyire tisztítható a pénisze...
Fitymaszűkülete lehet. Ha az van, sajnálom. Meg kellene mutatnia dokinak, megoldják elég simán ezt. Utána sokkal jobb lesz neki.
Van olyan szülő, aki nem tudja, hogy a fiú gyerekénél erre is figyelnie kellene... :(
Szerintem is fitymaszűkülete van.Nekem is az volt hat éves vette észre az orvosom megműtöttek azóta semmi bajom. Kicsit fura volt az elején hogy mosni kell de megszoktam.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!