Fitymaplasztika és fékhosszabbító műtét után 4 nappal sem tudom hátrahúzni a fitymám. Ez normális?
Hali!
Látatlanban senki nem fog tudni használ6óan nyilatkozni, én sem, ezt ne is várd, ehhez látni kell a problémát.
Nem ismeretlen a téma előttem, sz'al ha szeretnéd, hogy segítsek, >>privizz rám!
Üdv: EE
Hali ismét!
Nyugodj meg, és ne aggódj! :-)
Sokaknak felduzzad, még a TKM-en (Teljes KörülMetélésen) átesetteknek is, sz'al akármit csinálsz, úgy látszik te ezt nem kerül7ed el, TKM esetén sem. Nem mindenkinek duzzad fel, nálad ezek szerint igen, ez a szövődmény sajna teljesen természetes. :-T Beavatkozás történt azon a területen, minden szervezet természetesen másképp reagál, ahogy a tiéd is.
Jómagam azt szoktam ilyen esetben javasolni, hogy várni kell, amíg lelappad a duzzanat, csak utána szabad bármit is elkezdeni, igaz, ha sokáig nem vársz a tornáztatással is, akkor meg félő, hogy visszaszűkül7.
Hogy most mit csinálj, nehéz dió. De mint azt az előbbi hszsomban is mondottam volt,...
"Látatlanban senki nem fog tudni használ6óan nyilatkozni, én sem, ezt ne is várd, ehhez látni kell a problémát."
Ha húzod az időt, a saját idődet húzod. Éppen ezért, ha segít7ek, keress meg >>priviben!
Szerintem is várd meg míg leapad az ödéma, addig hagyd békén, hadd gyógyuljon :)
Utána beszélhetünk :)
...én meg ezért írtam, ill. javasoltam azt, amit írtam és javasoltam, és még nem éltél vele... (Persze az idő drága...főleg, ha azt még húzzák is hülyeségből... do.Ob)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!