Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek néhány fiatalnak miért olyan létkérdés, hogy legyen társuk?
Az ember társas lény, konkrétan valódi lételeme hogy társra leljen, a magány ráadásul bizonyítottan képes megrövidíteni a várható élettartamot is.
Álláskeresés lenne fontosabb? Hogy beállj a szolgasorba és tápláld ezt a lélektelen gazdasági gépezetet és másoknak gürizz életed végéig? Szeretetet nem fogsz tanulással vagy állással kapni és szeretetre igenis nagy szükség van.
Régebben már 14 éves korukban sem volt senki egyedülálló, férjezett asszonyok voltak a nők ilyen korban és sokkal érettebbek is.
Szerintem semmi baj azzal ha 25 éves kor előtt is bőven társat keres az ember, de ne legyen megszállott párkereső, mert annak semmi értelme, a szerelem majd jön magától.
Ez volna tömör véleményem :D
Nem mindenki olyan mint te. Valakinek nincsenek barátai, sem szülei, úgy aztán marhára ki lehet velük jönni ha nem léteznek. Neked is fontos lenne, ha nem lenne meg a minimális szociális életed sem, nem kapnál törődést senkitől, és még beszélgetni sem tudnál kivel.
Ha engem kérdezel, számomra a tanulás, állás keresés, munka munka hátán, egyenlő azzal mintha megdöglenél... de biztos én vagyok túl érzelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!