Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 ezerbol mar lehet prostit berelni?
Figyelt kérdés
H elvegye a szuzessegem2016. ápr. 18. 14:44
11/18 kovpet válasza:
# 9: Nem ért hozzá -> nem szól bele. A beleegyezési korhatár ellenszolgáltatás és érdek nélküli kapcsolatról szól. Ha alá-föléreneltség, hatalom illetve pénz van a dologban, akkor nem az a mérvadó.
12/18 anonim válasza:
9 vagyok, elnézést, hogy a BTK ide vonatkozó passzusát nem linkeltem be. Az általánosságot írtam le, de igen pontatlan voltam 10-nek van igaza. 11 ja nem értek hozzá mert nem vagyok se pedofil se nem futtatok lányokat, nem kell figyelnem ilyenekre, de örülök, hogy te kisujjból is kirázod
13/18 anonim válasza:
Ja, majd a TEK a gyik hozzászólásokat fogja elemezni, amikor egy szaros kerékpártolvajt nem tudnak elkapni. Rettegj hatos!
14/18 ...wait for it... válasza:
Nem mentél rá túlságosan a minőségre! :D
17/18 anonim válasza:
Nem volt baj a minoseggel. Palyakezdo volt, junior fizetessel.:)
18/18 anonim válasza:
5-6 ezer Ft-ba az SOS francia szokott kerülni (negyed óra alatt lepippant, de nincs aktus). Ha a puncija is kell, akkor fél órára 7-12 ezerbe, egy órára 10-15 ezerbe fájnak az olcsóbb lakásos hölgyek vidéken. A fővárosban nem tudom pontosan, de szerintem drágábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!