Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbol lehet baj ha felhívtam egy prostit a rosszlanyol.hun es megbeszéltem vele hogy fel ora múlva megyek?
Nem azért, de a prosti is ember, minek szívatni? Ez aztán hatalmas poén.
De ha tényleg unatkozol, és keresed az izgalmakat, akkor miért nem mész el? Talán még tanlulsz is valamit.
Szerintem túlteszi magát rajta,de máskor ne csinálj ilyet !
Azt hiszi,hogy becsináltál a gatyába,és legközelebb ha erről a számról hívod fel sem veszi.Beírta,hogy se..fej!
Ha a barátoddal megbeszéled hogy ekkor és ekkor taliztok akkor illik felhívni,hogy sajna nem tudsz elmenni..ugye?
Hú de vicces gyerek vagy.
Lefoglaltad nála a következő 1 órát, amikor vendéget is fogadhatna és hasznot is termelhetne. Ezzel az ő üzletét rongálod. Nem véletlenül kérik a lányok, hogy kijelzett hívószámmal hívják őket, mert így az ilyen vicces fiúkat hamar kiszűrik és letiltják a számot, vagy csak nem veszik fel többé. De most lehet, hogy okoztál neki pár ezer Ft bevételkiesést. Köcsög vagy.
wow de jól megszívattad, pizzát nem rendelsz neki?
Amúgy lehet tiltó listára kerülsz (nem csak nála, hanem az egész rosszlányokon) és számíts arra, hogy fel fog hívni párszor és elmond minden félének
Ebbe mi a vicc? Az hogy siman egy taplo vagy?
Annyi fog tortenni, hogy tiltolistara teszi a szamodat, es legkozelebb mikor tenyleg mennel (nem feltetlen hozza, van koztuk kozos lista is), akkor siman radszerveznek mast es nem fognak fogadni.
Nehogy azt hidd, hogy majd miattad megy csodbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!