Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetett annyira hiánya hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetett annyira hiánya hogy leszopjon? Többi lent.

Figyelt kérdés

Adott egy lány (exem), aki anno a kapcsolatunk elején azt mondta hogy nem szopott még soha, és engem se fog. Egész kapcsolatunk alatt nem tudtam rávenni, és meg se mondta miért. Miután szakítottunk néha néha találkoztunk, és egyszer amikor úgy jött hogy szexeljünk (mindketten szinglik voltunk), azt mondtam, hogyha leszop, megdugom.

Minden probléma nélkül nyúlt is a cerkáért és vette a szájába.

Lehetett ennyire beindulva, hogy leszopjon csak hogy szexelhessen?

2016. ápr. 17. 23:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát ezek szerint lehetett.

18L

2016. ápr. 17. 23:26
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
Valami segédmunkás vagy? A stílusodon, ahogy írsz, az látszik.
2016. ápr. 17. 23:29
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Ez a stílus tényleg nem semmi.
2016. ápr. 17. 23:32
 4/11 A kérdező kommentje:

Ez hogy jött ide?

Mármint, 1, hogy kapcsolódik ez,

2, mi a fene utalna erre?

3, nem, nem vagyok segédmunkás

2016. ápr. 17. 23:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy kérdés: jól szopott? Mert ha igen, akkor sanszos hogy mással gyakorolt közben.
2016. ápr. 17. 23:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán, fog nem volt, de kezdőnek éreztem
2016. ápr. 17. 23:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Simán lehetett, főleg, ha azóta nem volt mással vagy nem élvezte mással annyira.

(Ahhoz pedig elég megkeseredettnek kell lenni, hogy valaki itt vadásszon arra, hogy kinek a stílusába köt bele. Irány a kocsma, aztán előlehet adni ezt ott élőben és várni a reakciókat.)

2016. ápr. 18. 00:03
 8/11 anonim ***** válasza:

nőknél ez mondhatni alap.

én a se-gges verzióját ismerem.

a palija éveken keresztül semmivel nem tudta rávenni,aztán meg egy éjszakásban gyönyörűen tartják oda a se-ggüket szodomiára.

2016. ápr. 18. 00:17
 9/11 anonim ***** válasza:

amúgy a megfelelési kényszer áll a hátterében,hogy megmutassák milyen vagány csajok.

bár a te esetedben inkább azt akarta demonstrálni hogy nem annyira nyomi mint gondolod.

mert egy ilyen szabállyal,hogy nem szop,nem csoda,hogy már nem vagy a palija.

2016. ápr. 18. 00:21
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem azért mondom, de anno én dobtam őt, folyton valami új hülyeséggel állt elő, és ő se tudta mit akar igazán

Nekem meg így nem kellett, és azóta is ugyan olyan maradt :D

2016. ápr. 18. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!