Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! 23 évesen még szűz vagyok, szerintetek ez ciki?
Én azt gondolnám,hogy tuti ilyen kis tutyimutyi srác vagy:D De persze ez a te döntésed,ha neked így jó...elvesztegeted a legszebb fiatal éveidet,ilyenkor kéne sokat szexelni pedig!:)
20L
"Lehetőség volt arra, hogy elveszítsem a szüzességemet, de nem akartam, mert meg akarom találni az igazit, és vele akarok lefeküdni először."
Ez a ciki.
Ezt az önámító nyomi dumát el is hiszed?
Aztán belelógott a kezed a bilibe.
Pont ezt akartam én is írni, hogy belelóg a kezed a bilibe. 38%-os mindenhova beírja ezt a hülyeséget, tudod amit nagyon bizonygatnak abból semmi se igaz.
Lehet, hogy elvesztegette a szép fiatal éveit, de lehet, hogy nem. Lehet, hogy te szexeltél és semmit mást nem csináltál, csak ültél otthon a panelban anyádékkal, lehet ő bejárta a világot. Nem csak a szexen múlik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!