Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex menstruáció idején?
Figyelt kérdés
Fiúk, lányok! Ki hogy áll a dologhoz?2016. ápr. 16. 22:14
1/7 anonim válasza:
Olyankor a nejem még jobban szokta kívánni...
53F
2/7 anonim válasza:
En csinaltam anno baratnommel. Nem az elso egy ket napban amikor nagyon volt inkabb utanna. Persze adott korulmenEk kozott :) f25
3/7 anonim válasza:
Engem eléggé taszít így a vér látványa... főleg a farkamon látni!
4/7 anonim válasza:
mi csináljuk a barátommal, de persze akkor azért óvszerben mert úgy tudom ilyenkor nagyobb a fertőzés veszélye. én szeretem amúgy, mert ilyenkor sokkal érzékenyebb vagyok odalenn:) de se én se a barátom nem találjuk ezt undorítónak:) 19/L
5/7 anonim válasza:
Van direkt erre a célra kifejlesztett tampon.
Egyébként tényleg vigyázni kell, nagyobb a fertőzés veszély.
7/7 anonim válasza:
Mi is szoktunk a párommal..nem vagyok finnyás..ki is szoktam uyanúgy nyalni:) annyi csak, hogy ilyenkor nem ugyanolyan jól birja a méretemet, mint amúgy :) 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!