Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petting menzeszkor?
Elsősorban fiúktól kérdezném, hogy mit szólnának egy kis kölcsönös pettinghez amikor a lánynak éppen menzesze van?
Barátom a menstruációm ideje alatt is szereti ha kényeztetem, ezzel nincs is semmi baj, de ilyenkor ez általában nagyon egyoldalú szokott lenni. Az elmúlt két hétben nem voltunk túl sokat együtt, már nagyon hiányzik az együttlét, viszont szeretkezni az első két nap semmiképp sem szeretnék. Szerintetek benne lenne egy babaolajos puncikényeztetésben? 69-es pózban történő puncimutogatás biztosan felizgatná, vagy menzeszkor nem kívánjátok a punci látványát ilyenkor? (természetesen tampon lenne bennem és orálisan csak én kényeztetném őt)
Köszönöm a válaszokat!
Én elégítettem már ki barátnőmet menzesze alatt is, igaz 3-4. Napon lehetett és persze alapos zuhanyzás után azonnal, nem gusztustalan ha közben bent van a tampon és a pasi csak a csiklót ingerli...
Mellesleg már szexeltem is közben, nem nagy kaland csak kell 1 törülköző a csaj feneke alá, ill gumi h védjen, nem feltétlen a baba miatt, mert ilyenkor kevesebb rá az esély, hanem a fertőzésektől, de ha még nem csináltatok gumi nélkül akkor ez 1 lehetőség rá, de mindenképp ügyeljetek a személyes higiéniára, ajánlom h zuhany után essetek egymásnak. ;)
23 F
Köszi a válaszokat!
Egy kis kiegészítés: A kérdés nem a szexre vonatkozik, azt csináljuk a 3. naptól, az első két nap szokott "pihi" lenni. Főleg a petting részre korlátozódna a dolog, mert ettől talán kicsit ódzkodik a párom (mindig szeretkezne ilyenkor, én most annak örülnék, ha csak petting lenne). Szóval köszi a válaszokat! Motivációt megadtátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!