Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
barátomnak is kb ekkora, tökéletesen funkcionál :)
de egyébként annnnyi ilyen (szószerinti) kérdés van feltéve, tanuld meg használni a keresőt.
A 49%-os valami transzvesztita, nem is tudom hanyadik regisztrációját bannolták már, de szerintem már több regisztrációval ír mindenhova, 0 élete van.
Naponta ír ki swinger klubbos kérdéseket, abból lehet megismerni szerencsétlent.
Érzem, hogy melyik mekkora. és nekem kicsi a 13, kb semmit nem érzek belőle. Nő vagyok és nem transz.
Hogy jön ide a swinger?
Nem tudjátok elviselni, hogy van ilyen nő akinek nem kell a kuki?
Ez átlag. Nekem 13,5.
De ha ehhez van egy tekintélyes 4,5 körüli vastagság akkor tökéletes a nők kb 80-85%-ának ha tudod is használni.
Meg ezzel gond nélkül lehet durván dugni,nem kell arra figyelni hogy kárt tegyél a méhszájában(persze kisebb befogadóképességű nők mindig vannak és azoknál kell rá ügyelni mert ekkorával is lehet fájdalmat okozni)
Meg jobb lesz ha utánanézel a nyalásnak mert az életmentő és ez alapozza meg az egész együttlétet.
Ha jó vagy az ágyban akkor egy félisten leszel a csajok szemében és nehidd hogy nem adják körbe maguk között ha valaki annyira szuperül csinálja amit kell.
kèrdező b@zmeg, akkor is szûlettek emberek? az apád lehetnék ;)
amúgy ha nem teljesen merev, akkor 13, ha vmire ráizgulok 14-15.
de nem gáz a 13. örülj, h ilyen kiba fiatala vahz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!