Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! 13 cm kicsi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 13 cm kicsi?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 15. 21:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

barátomnak is kb ekkora, tökéletesen funkcionál :)

de egyébként annnnyi ilyen (szószerinti) kérdés van feltéve, tanuld meg használni a keresőt.

2016. ápr. 15. 22:05
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

A 49%-os valami transzvesztita, nem is tudom hanyadik regisztrációját bannolták már, de szerintem már több regisztrációval ír mindenhova, 0 élete van.

Naponta ír ki swinger klubbos kérdéseket, abból lehet megismerni szerencsétlent.

2016. ápr. 15. 22:07
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Érzem, hogy melyik mekkora. és nekem kicsi a 13, kb semmit nem érzek belőle. Nő vagyok és nem transz.

Hogy jön ide a swinger?

Nem tudjátok elviselni, hogy van ilyen nő akinek nem kell a kuki?

2016. ápr. 15. 22:10
 14/23 anonim ***** válasza:
szutykos pinádba kinek van gusztusa bedugni te csúnyaság?
2016. ápr. 15. 22:11
 15/23 anonim ***** válasza:
64%

Ez átlag. Nekem 13,5.

De ha ehhez van egy tekintélyes 4,5 körüli vastagság akkor tökéletes a nők kb 80-85%-ának ha tudod is használni.

Meg ezzel gond nélkül lehet durván dugni,nem kell arra figyelni hogy kárt tegyél a méhszájában(persze kisebb befogadóképességű nők mindig vannak és azoknál kell rá ügyelni mert ekkorával is lehet fájdalmat okozni)

Meg jobb lesz ha utánanézel a nyalásnak mert az életmentő és ez alapozza meg az egész együttlétet.

Ha jó vagy az ágyban akkor egy félisten leszel a csajok szemében és nehidd hogy nem adják körbe maguk között ha valaki annyira szuperül csinálja amit kell.

2016. ápr. 15. 22:38
 16/23 A kérdező kommentje:
nem, nem tervezem megölni magam, 15 vagyok, van 2 30+ éves bátyám akik ~17 éves korukban nőttek még (persze a farkukról nem kérdeztem), internetes kutakodás szerint addig nő amíg te is, lehet hogy nő, de ha nem akkor így jártam, de inkább őszinte lehordás mint azt mondani amit hallani akarok
2016. ápr. 15. 22:44
 17/23 anonim ***** válasza:
Most az a fontos, hogy z átlag mi vagy mi az ideális?
2016. ápr. 15. 22:50
 18/23 anonim ***** válasza:
31%
Eléggé, de nálam ez nem számít, ha cuki és szeretnivaló a pasi és tudja használni.
2016. ápr. 15. 23:14
 19/23 anonim ***** válasza:

kèrdező b@zmeg, akkor is szûlettek emberek? az apád lehetnék ;)

amúgy ha nem teljesen merev, akkor 13, ha vmire ráizgulok 14-15.

de nem gáz a 13. örülj, h ilyen kiba fiatala vahz

2016. ápr. 15. 23:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem kicsi a 13 cm, meg még nőhet is. A 8-as válaszoló pedig egy lelki nyomorék, érzelmi intelligenciája, kb. annyi, mint egy darab kőnek. Az hidegen hagy, hogy a nagy méretet szereti, de ahogy ezt tudtára adja másoknak az elég bicska nyitogató. Különben az ilyen lánykák azok,akiknek a szája jár, de egy f..szt nem mer csak két újjal épphogy megfogni.
2016. ápr. 16. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!