Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van most mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van most mindenki megőrülve a gyerekszüléssel kapcsolatba?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok férfi szingli. Ismerőseim,kollegáim megvannak teljesen őrülve a gyerekszüléssel,férfiak létére állandóan erről beszélnek,nincs más témájuk. Állandóan engem szekálnak hogy mkor házasodom,mikor lesz gyerek. Amikor kifejtem nékik hogy nekem nem kell gyerek és állandó párkapcsolat,akkor lehurrognak,apai tanácsokat osztogatnak.

2016. ápr. 15. 14:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Jó oké megértem ha valakinek örömet okoz 20 -as éveiben a gyerek, de azt már nem ,hogy minek kritizálja térítgeti azokat akiket nem.
2016. ápr. 15. 16:51
 12/24 anonim ***** válasza:
43%
Hát figyelj... Te minek kritizálod azokat, akik férfi létükre örülnek a gyereküknek?
2016. ápr. 15. 17:03
 13/24 anonim ***** válasza:
41%
Talán azért, mert az ő adójából fogják ellátni, gyógyítani azokat a beteg gyerekeket, akik azért betegek, mert idősen vállalták őket a szüleik.
2016. ápr. 15. 17:05
 14/24 anonim ***** válasza:
73%

Ne feszülj! Én 30 évesen is így gondoltam, ahogy te most - aztán négy gyerek lett. És amikor lettek öröm volt, nem a szabadság elvesztése, egy tök más élet, és azt is nagyon lehet szeretni.

Minket is oltogattak, hogy mi lesz már gyerekügyben, de a feleség eü. bajai miatt nem volt, de a beszólógátasok eléggé taplók is voltak.

2016. ápr. 15. 17:07
 15/24 anonim ***** válasza:
20%
Azért kérdező mert a kollégáid igazi balherék akik elvették az első nőt aki megfogta a farkukat, hogy rendszeres szexhez jussanak. Most jönnek rá, hogy te szabad ember vagy és azt teszel amit akarsz míg nekik csak ezután jön az igazi cumi. Ráadásul még intoleráns köcsögök is és nem fogják fel, higy nagy fiú vagy és el tudod dönteni, hogy mi a jó neked és, higy nem minden ember egyforma. Nincs olyan, hogy kell meg, hogy ideje lenne már. Nem az ókori Spártában vagyunk, hogyha nem nősülsz meg 30 éves korodig, akkor korlátozzák a jogaidat. Férfiként neg 40 felett is csinálhatsz gyereket. Sz**rj le Mindenkit úgy élj, ahogy neked jó.
2016. ápr. 15. 20:47
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit OFF: akik itt ezen a véleményen vannak, hozzájuk fordulok

miért gondoljátok, hogy a párkapcsolat elveszi a szabadsgot? Ez most nem kötekedésből, tényleg érdekel a gondolatmenet... miért veszi el egynpárkapcsolat a szabadságot?

2016. ápr. 16. 00:43
 17/24 A kérdező kommentje:
Utolsó ! Azért veszi el a szabadságot,mert onnantól kezdve az asszonnyal kell foglalkozni,kevesebb idő marad hobbira sportra. Nem beszélve arról egy pár mellett teljesen feszéjezve van az ember, nem finghat nem büföghet akkor amikor akar.
2016. ápr. 16. 13:47
 18/24 anonim ***** válasza:
79%

Ha ilyen párkapcsolatod van, akkor az annyit is ér.

Egy normális párkapcsolat inkább plusz szabadságot ad, hiszen egy csomó olyan helyre is elmehetsz, ahova egyedül nem, vagy egyedül nem jó menni, csak társsal.

Egy normális társ mellett nyugodtan finghatsz, böföghetsz, nem fog rád megharagudni, bár az eléggé szánalmas, hogy ez fontosabb neked.

De az eddigi megnyilvánulásokból ítélve neked valóban nem való társ, túl önző vagy ehhez, jobb ha agglegény maradsz. A párkapcsolat adok-kapok-ról szól, aminek a vége jó párkapcsolatban pozitív, de ha neked nem ér meg annyit adni, azért amit kapsz, illetve csak kapni akarsz és adni nem, akkor valóban nem neked való mindez.

2016. ápr. 16. 14:03
 19/24 anonim ***** válasza:
21%

Tedd hozzá, hogy te férfiként azt akarod, hogy a nőd 5 év múlva is úgy viselkedjen és néztem ki mint amikor összejöttetek. A csajod ezzel szemben az első perctől fogva meg akar változtatni a saját elképzelése szerint. Ezzel persze pont a vonzalmat nyírja ki. Igen valóban annyi a szabadságnak. Jön a folyamatos rinya, hiszti, veszekedés, elszámoltatás stb

2016. ápr. 16. 14:40
 20/24 anonim ***** válasza:
59%

17! akkor neked nem a gyerekvállalás a problémád, hanem az emberi civilizáció.

Inkább élsz magad, de szabadon finghatsz... ne is akarj gyereket - egyetértek.

2016. ápr. 16. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!