Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van most mindenki megőrülve a gyerekszüléssel kapcsolatba?
Ne feszülj! Én 30 évesen is így gondoltam, ahogy te most - aztán négy gyerek lett. És amikor lettek öröm volt, nem a szabadság elvesztése, egy tök más élet, és azt is nagyon lehet szeretni.
Minket is oltogattak, hogy mi lesz már gyerekügyben, de a feleség eü. bajai miatt nem volt, de a beszólógátasok eléggé taplók is voltak.
Egy kicsit OFF: akik itt ezen a véleményen vannak, hozzájuk fordulok
miért gondoljátok, hogy a párkapcsolat elveszi a szabadsgot? Ez most nem kötekedésből, tényleg érdekel a gondolatmenet... miért veszi el egynpárkapcsolat a szabadságot?
Ha ilyen párkapcsolatod van, akkor az annyit is ér.
Egy normális párkapcsolat inkább plusz szabadságot ad, hiszen egy csomó olyan helyre is elmehetsz, ahova egyedül nem, vagy egyedül nem jó menni, csak társsal.
Egy normális társ mellett nyugodtan finghatsz, böföghetsz, nem fog rád megharagudni, bár az eléggé szánalmas, hogy ez fontosabb neked.
De az eddigi megnyilvánulásokból ítélve neked valóban nem való társ, túl önző vagy ehhez, jobb ha agglegény maradsz. A párkapcsolat adok-kapok-ról szól, aminek a vége jó párkapcsolatban pozitív, de ha neked nem ér meg annyit adni, azért amit kapsz, illetve csak kapni akarsz és adni nem, akkor valóban nem neked való mindez.
Tedd hozzá, hogy te férfiként azt akarod, hogy a nőd 5 év múlva is úgy viselkedjen és néztem ki mint amikor összejöttetek. A csajod ezzel szemben az első perctől fogva meg akar változtatni a saját elképzelése szerint. Ezzel persze pont a vonzalmat nyírja ki. Igen valóban annyi a szabadságnak. Jön a folyamatos rinya, hiszti, veszekedés, elszámoltatás stb
17! akkor neked nem a gyerekvállalás a problémád, hanem az emberi civilizáció.
Inkább élsz magad, de szabadon finghatsz... ne is akarj gyereket - egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!