Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet az, hogy egyes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy egyes nőknek több pasi is jut naponta míg másoknak hónapokig, vagy akár évekig marad az önkielégítés?

Figyelt kérdés
Nem is egy olyan van,aki pillanatok alatt jut pasihoz.De a nem divatos,mondhatni átlagosoknak alig néha-néha.
2016. ápr. 13. 23:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha belegondolsz, az egyik állításból következik a másik, így nem értem, mit nem értesz :)
2016. ápr. 16. 17:08
 12/12 anonim válasza:
Nekem aki kellett , én mindig "megszereztem" magamnak.Mondjuk, hatalmas melleim vannak,szép baba arcom, kerek popsim.De ezek csak külsőségek.Vidám,pozitív nő vagyok és állítólag fantasztikus humorom van :D. Egyébként nem vagyok elrugaszkodva a földtől,csak tisztában vagyok az adottságaimmal.Ja, és rendkívül magabiztos vagyok,még akkor is, ha nem :D
2016. aug. 5. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!