Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy pasinak akivel szexkapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasinak akivel szexkapcsolatba vagyok, küldtem a nemi szervemről több képet (ő kérte)?

Figyelt kérdés

De megbántam, és szégyellem is magam, nem annyira reagált rá.

Mármint én kérdeztem tőle h tetszik e,és annyit irt hogy tetszik...leht visszasem irt volna.

Nem tudom mi volt velem mert nem ilyen vagyok, és most rosszul érzem magam miatta, hogy nem is egyet hanem vagy 6-ot elküldtem neki.

N

Pedig már látta élőben

Ez gáz? :S

2016. ápr. 13. 23:05
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

hát olyan is volt h ujjazom magam, nemcsak simán ...

nem látszódom,csak a lényeg meg a kezeim

2016. ápr. 13. 23:18
 12/39 anonim ***** válasza:
Cici se?
2016. ápr. 13. 23:21
 13/39 anonim ***** válasza:

Szerintem pont azért nem volt annyira lelkes, mert már látta élőben is.

Ha vezettünk már Ferrarit, nem fogunk a képétől hanyatt esni.

2016. ápr. 13. 23:24
 14/39 anonim ***** válasza:

mert lehet hogy rájösz hogy az a ferrari nem is addott neked akkora élményt mint amit vársz tőle.

viszont saját élményem, hogy amikor a sexpartnerem küldött ilyen képeket hiába dugt.unk már sokszor előtte, amikor átjöttek a képek utána megint ki.vertem mert annyira izgató volt és mivel olyan élményhez kötődött ezért mégjobban felizgatott, hogy csak egy pucni hanem A pucni

2016. ápr. 13. 23:27
 15/39 anonim ***** válasza:
Attol hogy mar eloben latta szerintem izgato kellene hogy legyen. Plane olyan kepek... hat nem tudom kit ne izgatna fel.
2016. ápr. 13. 23:27
 16/39 anonim ***** válasza:
Én minden éjjel küldök a pasimnak ilyen képeket, ő is magáról. Szeretem látni ahogy kíván, ő is szereti nézni az én puncimat. Kb 1 éve megy ez, nappal még jobban izgulunk egymásra. Nincsen ebben semmi rossz, arcod ne legyen ennyi. Lehet hogy megijedt ?
2016. ápr. 13. 23:29
 17/39 A kérdező kommentje:

Hát pedig elég izgatóakat küldtem neki szerintem.

Bár én nem szeretem a nemi szervemet, mert szerintem nem szép....bár élőben aztmondta tetszik neki....de nem tudom:::S

2016. ápr. 13. 23:29
 18/39 A kérdező kommentje:

Mitől ijedt volna meg?

Nem tizen/huszonéves amugy

2016. ápr. 13. 23:31
 19/39 anonim ***** válasza:

Hát lelkileg semmit nem visz bele, az holt sicher.

Szexkapcsolat. Ennyi neki. Ott vagy, letudja és többet ne várj el tőle. Gondolom igy gondolkodik.

2016. ápr. 13. 23:35
 20/39 A kérdező kommentje:
De még azt sem látom, vagy érzem amit irsz, mert két hete lemondja a talikat.......
2016. ápr. 13. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!