Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy pasinak akivel szexkapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasinak akivel szexkapcsolatba vagyok, küldtem a nemi szervemről több képet (ő kérte)?

Figyelt kérdés

De megbántam, és szégyellem is magam, nem annyira reagált rá.

Mármint én kérdeztem tőle h tetszik e,és annyit irt hogy tetszik...leht visszasem irt volna.

Nem tudom mi volt velem mert nem ilyen vagyok, és most rosszul érzem magam miatta, hogy nem is egyet hanem vagy 6-ot elküldtem neki.

N

Pedig már látta élőben

Ez gáz? :S

2016. ápr. 13. 23:05
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
0%

Küldd el nekem is és megmondom, hogy mennyire gáz.

amúgy szerintem túlaggódod, miért lenne gáz?

2016. ápr. 13. 23:06
 2/39 anonim ***** válasza:
Nem, viszont legalább tanulsz a hibádból.
2016. ápr. 13. 23:07
 3/39 anonim ***** válasza:
Tehát az a baj, hogy nem volt elég lelkes?
2016. ápr. 13. 23:07
 4/39 anonim ***** válasza:

Tiszta hülye az a pasi..

Te csak jót akartál ami nagyon is rendbe van,sőt irigylem hogy ilyen nője lehet!

2016. ápr. 13. 23:08
 5/39 A kérdező kommentje:
3: Igen az.
2016. ápr. 13. 23:09
 6/39 anonim ***** válasza:
58%
Csak akkor gáz,ha arccal együtt küldted,ha nem,akkor ne foglalkozz vele.Majd legközelebb nemet mondasz.Egyébként nem lehet,hogy éppen maszturbált és azért nem válaszolt?
2016. ápr. 13. 23:09
 7/39 anonim ***** válasza:
Ha ugyis szexkapcsolatban vagytok akkor ez nem gaz. Foleg akkor ha csak a nemiszerved latszim es amugy nem vagy felismerheto. Akkor feleslegesen aggodsz. Ha pedig megbantad mert lelkifurdalast okozott akkor tedd magad tul rajta. Mar ugysem tudod visszacsinalni. Egyebkent pedig izgataskent jo kis jatek... csak maradjon meg az inkognitod arra vigyazz, nehogy visszelhessenek vele ha rossz kezekbe kerulnenek a kepek
2016. ápr. 13. 23:10
 8/39 A kérdező kommentje:

Nem hiszem h maszturbált volna, mert azt irta volna....

lehet dolgozott még...

de ugy ereztem nem is érdekelte....

nem látszódott az arcom

2016. ápr. 13. 23:11
 9/39 anonim ***** válasza:

Egész alakos volt, vagy csak közeli képek a puncidról?

Mert szerintem az utóbbi nem annyira izgató, kell a körítés is.

2016. ápr. 13. 23:12
 10/39 anonim ***** válasza:
50%
#1es vagyok: akkor meg tényleg ne aggódj ezen egyáltalán. Te megtetted, jófej akartál lenni, és az hogy ő ennyire értékelte róla mond el dolgokat. ne parázz :D
2016. ápr. 13. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!