Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az oké, hogy a barátom nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az oké, hogy a barátom nem akar lefeküdni velem azért, mert megtudta hogy még szűz vagyok? 18/L

Figyelt kérdés

2016. ápr. 13. 15:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
ha emiatt nem fekszik le veled akkkor nem is szeret vagy gyáva !
2016. máj. 9. 23:03
 32/33 anonim ***** válasza:
Nem ok! Én voltam már tanító bácsi és megtisztelve éreztem magam, hogy én lehetek neki az első! És persze nagyon örültem! Figyeltem a lányra és maximálisan gyengéd voltam. Évekkel késöbb is szívesen gondolt vissza a lány a történtekre.
2016. máj. 9. 23:07
 33/33 anonim ***** válasza:
A barátod nagyon buta. Pedig ha szeretne, még könnyű szerrel változtathatna is a helyzeten:P Szóval nem vagy fontos neki. Vagy lehet, hogy "túl tiszta vagy hozzá", és neki r-b@ncabb lány kell, aki esetleg több mindenre kapható, mert téged esetleg nem akar "bemocskolni"- h elveszi tőled a "tisztaságodat". Vagy még ő sem volt senkivel ,és fél, hogy te nem tudnád neki megmutatni, hogyan kell. Vagy fél, hogy nem csinálnád olyan jól, és csalódott lenne, és kiábrándulna belőled. De tényleg lehet, hogy csak gyáva, és késleltetni akarja ezzel a dumával, mert fél az első alkalomtól, és neki is ez lenne, és minél tovább akarja halasztani. Ha így áll a helyzet, vagy ha nem szeret, nem értem semelyiket se miért nem vallja be nyíltan, lehet, hogy még esetleg gyermekebb lelkű a pasid, és nem akarja bevallani, meg inkább játssza neked a nagyfiút. Szóval amúgy nem oké. Mondja el őszintén, hogy mi a baja, vagy ha esetleg undorodna vagy félne a szűz lányoktól - tényleg, attól is félhet, hogy neked elszúrja az első alkalmadat, és azt szeretné, ha minél élvezetesebb lenne a számodra. Szóval mondja el őszintén, hogy mi a baja, különben nem ér semmit a kapcsolatotok, ha nem őszinte, amúgy lehet, hogy még tényleg éretlen egy kapcsolatra , nem nőtt még föl hozzá, de bármi van, neked nyugodtan elmondhatná azt is, nem csak így minden ok nélkül lepattint; hogy szűz vagy, az nem igazán indok. Vagy esetleg fél, hogy nagyon véreznél vagy valami? Meg hogy nem akarna neked fájdalmat okozni? De mindegy, mondja el ő, ne add a szájába a szavakat.
2016. máj. 9. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!