Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem borzalmas, több pasi szerint izgalmas a mellem. Kinek lehet igaza: nekik vagy nekem, ki mit tapasztalt, gondol e téren?
"mert nekem sem mindegy, hogy milyen egy férfi feneke, például."
Pont most írtam valahova, hogy ez a fő különbség a férfiak és a nők között. Egy férfi sokkal inkább az összképre megy rá, és sokkal kevésbé zavarják az olyan apróságok, hogy 1-1 részlet milyen.
Valamint bár nekünk is vannak preferenciáink (ki a szőkét ki a barnát), de férfi ismerőseimtől még sosem hallottam azt, hogy nem kellene barna csaj, csak a szőke, hogy X cm vagy Y mell méret alatt/felett ki van zárva, míg nőktől gyakran hallom, hogy sosem kellene olyan pasi aki "...", és itt egészen vad dolgok, és látszólag apróságnak tűnő dolgok, néha közel végtelen listái sorakoznak.
(pedig így 30 felett mindig azt gondolom, hogy a nők már jobban ismernek minket ennyi idős korukra annál, hogy ne 1-1 apró részleten akadjanak ki)
lehet hogy neked van igazad de az is hogy nekik.
ui:esetleg keress guglin egy olyan képet mint a melleid és azt küld/linkeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!