Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mitől izgalmas hosszú távon egy pasi?
Az udvarláskor a lányok, akiknek bejövök, általában nagyon izgalmasnak, különlegesnek tartanak.
De hogy lehet fenntartani ezt az érzést hosszú távú kapcsolatban is fenntartani? Ha nem is azon a szinten, de legalább ne gondolják azt, hogy unalmas, átlagos vagyok, tehát, hogy különlegesnek tartsanak. Ez az, ami kihívást okoz még akkor is, ha van közös érdeklődés.
személyiséggel... amikor nap mint nap bizonyítod, hogy te különleges vagy. Pl. kiállsz a hitvallásod mellett, segítesz és udvarias vagy másokhoz stb.
A hétköznapi hősök mindig hétköznapi hősök maradnak és ha a szemem előtt zajlik a hőstett mindig eszembe jut, hogy miért is olyan király az én barátom és kiemelkedő a többi 1000 másik közül.
"Költőnő? nevű felhasználó válasza:
Az már régen rossz, ha ezen így matekolni kell..."
Szerintem nem, mert senki sem lehet tökéletes, és ha más szeretnék lenni, mint amelyen vagyok, erre bizonyos keretek között van lehetőség. Hiszen lehet fejlődni. Vagy nem erre gondoltál?
"személyiséggel... amikor nap mint nap bizonyítod, hogy te különleges vagy. Pl. kiállsz a hitvallásod mellett, segítesz és udvarias vagy másokhoz stb. "
hmm ez jó, ezért már dicsértek is sokszor :) de ez a mindennapi udvariasság egyébként szerintem el is várható.
De igazából ezt passzívabb dolognak tartom, hiszen az erre való lehetőség az jön amikor jön, amikor a "hőstettet" végrehajtom, az mindig valamilyen alap helyzetből következik.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mik azok a dolgok, amivel aktívan tudok örömet, izgalmat csempészni a szerelmem életébe, és nem csak úgy, hogy a lehetőséget várom. Vagyis, spontán dolgokra vagyok kíváncsi. Persze vannak is ilyenek, írni is szoktam például, csak mostanában a kreatív energiáim nagy részét másba kellett ölnöm, és kicsit üresnek érzem az eszköztáram. Tehát inspirációt keresek a feltöltéséhez. :)
" udvarláskor a lányok, akiknek bejövök, általában nagyon izgalmasnak, különlegesnek tartanak. "
Hát legyél mindig olyan, mint udvarláskor!
"" udvarláskor a lányok, akiknek bejövök, általában nagyon izgalmasnak, különlegesnek tartanak. "
Hát legyél mindig olyan, mint udvarláskor!"
Jó ötlet! De igyekszem is! :) Csak mint írtam, sajna kimerült a kreatív eszköztáram, újra fel kéne töltenem.
Meg persze, idővel a párom is megváltozott. Sokszor van, hogy az Ő viselkedése is lelomboz, mert szó szerint képes órákon át motiválatlanul, szomorúan ücsörögni. Sajnos nagy dilemmában van a saját életét illetően, gondolom idő kell neki, de addig, amíg gondolkozik, addig is szeretnék minél több életet, izgalmat csempészni az életébe (meg persze a magaméba is)
A kérdező kommentje:
"Költőnő? nevű felhasználó válasza:
Az már régen rossz, ha ezen így matekolni kell..."
Szerintem nem, mert senki sem lehet tökéletes, és ha más szeretnék lenni, mint amelyen vagyok, erre bizonyos keretek között van lehetőség. Hiszen lehet fejlődni. Vagy nem erre gondoltál?
arra gondoltam, ha erőszakkal próbálsz "nem unalmas" lenni, az nem jó. Egyáltalán honnan a feltételezés, h ez bekövetkezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!