Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves fiú és 18 éves lány szexuális igényei hasonlók?
Figyelt kérdés
Vagyis egy 18 éves szűz lány kielégíthet-e egy tapasztalt 25 éves pasit. Lehet jövője a kapcsolatnak?2016. ápr. 12. 17:15
2/8 anonim válasza:
Bocsi az offért csak erdekelne mert en 18as szűz vagyok baratom meg 25 tapasztalt :)
3/8 anonim válasza:
Lehet persze! Akarni kell csak.
Nekem 30 évesen is jó volt egy 18 éves csajszi. :)
4/8 anonim válasza:
Az igények egyáltalán nem hasonlók. Kb. a 35 éves nő igényei vannak olyan szinten, mint egy 25 éves férfié.
De ettől még lehet jövője a kapcsolatnak, csak a pasi türelmes kell, hogy legyen. Ha van szerelem, akkor ez nem lehet akadály. Ne úgy gondolkozz, hogy neked kell kielégítened a 25 éves pasit. Inkább a pasinak kell alkalmazkodnia, hogy tapasztalt vezetőként belerázzon téged a szexuális profizmusba.
5/8 anonim válasza:
Nézd, én 15 éves voltam, amikor megismertem az első barátomat, aki 10 évvel volt idősebb nálam. 2 évig tartott a dolog, vele veszítettem el a szüzességemet is. Hogy őszinte legyek, nekem nagyobb igényeim voltak, mint az akkori barátomnak, én jobb szexre és többre vágytam, mint ő.:) És hiába ő volt a tapasztaltabb, attól még nem volt igazán jó az ágyban. Mindig nekem kellett rávezetnem, hogy mi és hogyan jó nekem, vagy hogy szeretném. A korábbi barátnőinek pl. nem igazán csinálta szájjal, nem igazán voltak mennyiség tekintetében is akarni vágyók, én meg az voltam.:) Aztán végül rájöttem, hogy nem illünk össze, más miatt is, nemcsak a szex miatt (bár a végére az már jó volt), illetve elmúlt a szerelem, szóval 2 év után szakítottunk.
6/8 anonim válasza:
15 évesen min csodálkozol? Az életre is alkalmatlan vagy még, nem hogy a szexre/szerelemre!
7/8 anonim válasza:
"15 évesen min csodálkozol? Az életre is alkalmatlan vagy még, nem hogy a szexre/szerelemre!"
Te meg mit ítélkezel? 15 évesen nem lehet szerelmesnek lenni, meg párkapcsolatban lenni? Hagyjad már!
Az igényeim több, mint 10 év után se változtak, szóval erről ennyit!
8/8 anonim válasza:
Lehet jövője a kapcsolatnak, több hasonlót is ismerek. Mindkettő, vagy mindhárom, akit ismerek, már több évtizede boldog házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!