Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a külömbség a LifeStyles...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a külömbség a LifeStyles Ultra Thin és a Skyn óvszerek között?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb?

Valamint Durex Feel Ultra Thin és RealFeel között?

2016. ápr. 12. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:

ezek csak hangzatos elnevezések igazából! az óvszer akármennyire is vékony véd(max nagyobb az esélye a vékonyság miatt h kiszakad)

és minden óvszer tompítja az érzést számodra is és a nőnél is(persze ez adottság kérdése, esetünkben barátnőmmel így volt mindig)

szóval igazából ezek ugyan azok csak márkánál más-más az elnevezés!

de amúgy hátulján a leírásban láthatod, hogy mennyire vékony de szerintem maximum 0.1-0.2 mm eltérés lehet itt-ott szóval nem számottevő!

az biztos hogy mindegyiken van síkosító, bár ez hamar lemegy róla és ha úgy alakul érdemes (sztem vízbázisú a legjobb) utána rátenni még kicsit

2016. ápr. 12. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:
A különbséget nem ismerem, csak azt, hogy mi a közös bennük. Az, hogy egyiket se használom.
2016. ápr. 12. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első két emberke látszik nagyon hozzáértő, válaszol olyan kérdésre amiről lövése sincs. A két típus között a legnagyobb különbség az alapanyag. Az Ultra Thin latexből készült mint a gumióvszerek többsége, a Skyn viszont egy speciális anyagból amit a Lifestyles védetett le "Sensoprene" a neve. A lényeg annyi, hogy a Skynt latex érzékenyek is tudják használni, és ami miatt én is ezt használom folyamatosan az az hogy nincs az a büdös gumi szaga. Amikor kipróbáltam a skynt a szagnélküliség, a jól idomulás és az, hogy igazából annyira nem érzem hogy néha már amiatt nézek a gumira, hogy biztos rajtam van-e volt a döntő hogy leragadtam ennél. Ja és még 1db sem szakadt pedig már elhasználtam belőle egy keveset :) 26/F
2016. ápr. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!