Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok/Nok! Ti kuldenetek meztelen kepet a partnereteknek magatokrol ugy hogy az arcotok nem latszik rajta? 25/N
Hát hogy mi köze a gyerekneveléshez annak, hogy milyen fantáziád és fétiseid vannak, ez rejtély. :D Igazat adott neki a bíróság?
Én nem tudom hogy tudtok összeszedni ilyen elmebeteg nőket/pasikat, de a képeimmel még egyik exem sem élt vissza. Arcodat takard ki és semmi baj nem lesz.
Nem, a bírónőnek volt annyi esze, hogy ennek semmi köze a dologhoz. Ő is látta, hogy ez csak a bosszúról szól, meg hogy megszégyenítsen, hiszen semmi olyan nem volt a képeken, aminek köze lett volna a gyereknevelési alkalmassághoz. Viszont arra jó volt, hogy adjon egy előítéletet rólam. Nekem eszembe nem jutott volna nyilvánosságra hozni a róla készült képeket, de sajnos nem vagyunk egyformák. Utólag én sem értem, hogy tudtam elvenni egy ilyen elmebeteg nőt, mert más baj is volt vele. (Az persze más kérdés, hogy apának magyar bíróságon esélye sincs a gyerekre.)
Viszont azóta nem csinálok képeket és még felöltözve sem nagyon hagyom magam fotózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!