Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is ezt tudom ajánlani,hogy tömd be anyaggal a száját, majd a ragasztószalagot javaslom ! :) Valaki írta, hogy ez nem szexi. Kinek mi a szexi, én például szeretem ! Anyag + ragasztószalaggal körbe, szerintem élvezni fogja és a némaság is garantált ! :)
24/F
Szia.
adj be neki egy jó adag szukcinilkolin-t, lényegében intravénás izomlazító- megfelelő adagban se mozogni, se beszélni nem tud majd, a teljes vázizom rendszert blokkolja egy időre, de az idegeket nem, szóval mindent érezne amit vele tennél. WARNING!!! valaki allergiás lehet rá
Tömd be a bugyiddal a száját ÉS tekerd körbe ragasztószalaggal.
Egyébként a golyós szájpecek szerintem olyan kényelmetlen lehet, hogy valójában zavarja az átélést. VISZONT ha egyszerhasználatos törlőruhába csavart fakanálból házilag készítesz harapórudat, azzal a bizonyos ragasztószalaggal vagy egy ruhaszárító kötéllel körbetekerve felkötheted a szájához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!