Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért ahhoz már nagy lúzernek kell lenni, hogy valaki a mai világban ne tudjon megdugni egy nőt nem?
Ha neked lúzerség kérdése, meg ennyire leáltalánositasz, remélem az vagy! :/
N
Na igen.. kezdjük azzal, en is ugy szoktam hozzáállni minden férfihoz hogy kapcsolatot keresek nem egy-ket éjszakás dolgot, de van akivel a szexen kívül másra nem tudnék tervezni, addig is jol érezzük magunkat, volt egy jo esténk aztan ennyi.
Szóval egy kis magabiztossággal szerintem bárki megdughat egy nőt. 24eves vagyok, nem kislány :)
A 4-es egy ribi!
De a kérdéshez: akkor miért sír itt egy csomó gyökér hogy "nem kell a lányoknak"?
Attol fugg. Az eletben szamtalan mas teruleten is lehet ervenyesulni, nem csak a megdugott nok szamaban.
Van aki jokepu es kb azt dug meg amit akar, de az eletben meg egy nulla, nem tud elerni semmit, mert teljesen hulye szegeny. Persze forditva is van, aki jol keres, sikeres, csak epp a nokkel nincs szerencseje, mert csunya szegeny.
Igen. 27 éves vagyok és vannak kb velem egykorú (plusz-mínusz egy-két év) barátaim, haverjaim.
Anélkül hogy megmondanák ezt magukról, kb fél óra beszélgetés után tudhatod hogy melyikük szűz, melyikük nem. És igen, viselkedés alapján ők a leglúzerebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!