Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már voltam vagy 20 nővel (ingyen), akkor én már nem számítok lúzernek?
szerintem sem ezen mulik
mert én még ennyi nő után is lúzer vagyok, mert minden egyes nőért ki kell dolgoznom a belemet, és kb 1%-os sikerrátával értem el mindezt.
Inkább szánalmasnak...
A férfiaknál hihetetlenül nagy jellem gyengeség jele ez a "megdugok annyi nőt, amennyit csak tudok" célkitűzés. Egyáltalán nem elismerésre méltóbb odamenni minden lányhoz, és elhívni egy menetre, mint a nőknek elmenni egy férfival.
Azt mondod, hogy több munka van benne? Az egy dolog. Engem sem dicsért meg senki, amikor 5 évesen azzal próbáltam segíteni a nagyanyámnak, hogy kihúzgáltam az összes zöldséget a kertjében, pedig ráment egy fél délutánom a 40 fokban. Ha valami hülyeségért gebesztesz, az a te bajod, de ne várj érte elismerést.
Az sokkal "menőbb" ha képes vagy évekig fenntartani egy egészséges és boldog párkapcsolatot a barátnőddel.
Tehát 20 csajjal dugtál, és 18 döntött úgy, hogy ez annyira sza.r volt, hogy ebből egy is sok.
Kettő még rövid ideig tűrte a bénázást, de feladták.
Ja, még mindig lúzer vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!