Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik országokban a legkönnyebb csajozni?
Hát ha azt a részét nézzük, hogy én voltam Amerikában, és ott mindenki olyan közvetlen, életvidám illető, így nem biztos hogy Amerikát, de inkább a jobb életminőségű országokat mondanám.
Itthon sokan vannak befásulva, azokkal meg nem lehet mit kezdeni, ha odamész, te vagy a bunkó pocs, aki csak szexet akar.
Persze, Amerika!
Ha ott előreengedsz egy nőt az ajtóban, feljelenthet téged szexuális zaklatásért és börtönbe csuknak.
:)
Amerikát csak példának hoztam fel, ott más az élet, sokkal jobban élnék ott. Barátságosabbak az emberek.
Mikor egyszer "eltévedtem", viszonylag rossz angoltudással, egy fiatal lány igazított útba, mi több elkísért. Nem volt ciki idegeneket leszólítani és mikor megtetted akkor is a másik rögtön mosolyogva reagált, vagyis nem ez a "hú mit akar, biztos leüt, vagy apróért könyörög" mint itthon.
Ott tényleg közvetlenek egymással az emberek, és ha közvetlenek akkor 100%, hogy jobban lehet ott csajozni mint itthon, hiszen mint írtam itthon odamehetsz egy lányhoz a metró előtt pl. te ezzel ő benne elindítasz egy kétes érzést, hogy "ő mi a faszt akar tőlem, talán hátsó szándék vezérli?"
ott meg nem. Persze ha siet az más, de akkor is barátságosan közli ezt veled. Nekem igazából nem is a csajozós része hiányzik Amerikának hanem pont ez. Ez a barátságos megítélés.
Tudom nem ide tartozik, de a rendőrök is ilyenek. Nem azért vannak ott hogy téged szívassanak, mint itthon, hanem ők mindenképp úgy állnak hozzá, hogy neked segítsenek. Nekem erről az ügyvédek jutnak eszembe.
Ott értékelik az emberi életet, itthon meg nem. Mindenkiben ott az előítéletesség ami kint nincs... vagy ha van is sokszorosan a töredéke az itthoninak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!