Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik leírnátok a véleményeteket?
Nem vagyok tul tapasztalt, de ha nem csak egy éjszakára hajt a srác akkor nyugodtan mond meg neki. Meg fogja érteni.
19/F
Az a baj hogy a mai lányok és fiúk úgy gondolkoznak, hogy ciki az ha nem vesztik el a szüzességüket 10 évesen. Pedig nagyon is motiváló dolog a szüzesség, sokkal többet ér az, akin nem ment végig fél Budapest, és hallottam vannak lányok akik szeretik az érintetlen srácokat.
A szüzességed érték, és ha ezt az embered cikinek találja vagy húzza a száját, akkor nem ő az akire vársz. Ha gond nélkül fogadja a dolgot, akkor halálig tartó szerelemnek néztek elébe.
Csak állj elé és közöld vele.
"Nem a probléma a probléma, hanem a problémához való hozzáállás a probléma."
dehogy illúzióromboló...
nekem tetszene a dolog nagyon is ;) 25/F
"sokkal többet ér az, akin nem ment végig fél Budapest"
Tehát akkor te a szexuális élete alapján ítéled meg hogy ki mennyit ér. :)
Csak hogy ellenpéldát mondjak, volt olyan barátnőm akinek én vetem el a szüzességét. Azóta prosti lett hollandiában, drogozik, börtönbe járt. Meg volt olyan is, akit végigdugott fél Sopron. Most svájcban szemsebész. Orvosi lapokban publikál. Jobbá teszi mások életét. Ne ítéljünk hamar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!