Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lovagoljam úgy meg a páromat, hogy el is menjen
tőle?
A mai nők még csak ennyit sem tudnak???
2016. ápr. 11. 11:13
Én azt vettem észre hogy legtöbbször az a baj hogy nem "csúszol végig az egész farkán". Mármint hogy csak kicsit mozogsz le meg fel, nem pedig úgy hogy a hegyétől a tövéig :)
2016. ápr. 11. 11:13
Dolj elore es ugy mozgasd a popod hogy hogya huvelyed bejarata ahol jo szoros fel le csuszkaljon a makkjan ... Magyarul ne ulj bele teljesen csak a tetejen mozgasd nalam lovaglasba ez az instant orgazmus ill az is jo meg hogy teljesen beleulsz felegyenesedve ulsz es nem le fel mozgatod a csipod hanem elore hatra
2016. ápr. 11. 11:15
Igen végig csúsz rajta és probálj rászoritani ...
2016. ápr. 11. 11:16
A lovaglás közben néha szállj le róla és egy kicsit orálisan is segíthetsz neki. Ha picit jobban rászorítasz a kezeddel, biztosan élvezni fogja. Utána ülj vissza rá. :) Hajrá! :)
2016. ápr. 11. 11:18
6/13 A kérdező kommentje:
Kedves #1, 18 éves vagyok, ő az első férfi az életemben, sok mindent tanulok még, nem így jöttem a világra, hogy azonnal tudom, hogy kell meglovagolni egy farkat. Többieknek köszönöm.
Az is jó érzés, ha szorosan ráülsz, tövig bent van, és körözöl a csípőddel. Vagy, ha ráguggolsz és úgy csinálod. Ilyenkor látja ia, hogy a pénisze ki-be jár a hüvelyedben.
2016. ápr. 11. 11:39
8/13 A kérdező kommentje:
A guggolásos nem megy az nagyon kényelmetlen. Alapból nem szeretek lovagolni,csak az ő kedvéért csinálom.
Őszintén szólva én sem tudok elmenni úgy, ha a csaj lovagol rajtam. Élvezem a látványt meg úgy általában jó, de valahogy nincs meg az a stimuláció, ami a csúcshoz kell, vagy nagyon hosszú idő kell hozzá. De ezzel nekem semmi problémám nincs, nem kell, hogy minden póz mindkét félnek egyformán jó legyen. A lányok élvezni szokták, úgyhogy addig csináljuk, míg elélveznek, aztán pózt váltunk, és én is elmegyek.
(38F)
2016. ápr. 11. 11:57
"A guggolásos nem megy az nagyon kényelmetlen. Alapból nem szeretek lovagolni,csak az ő kedvéért csinálom."
Ha Ő így is élvezi, akkor mi a gond? Egyébként ezt szerintem célravezetőbb lenne vele megbeszélned, mert mindenki más. Én spec élvezem a durvulást, szóval ha nem én vagyok az úgymond aktív fél az adott pózban, akkor ilyesmi irányba kell orientálódni. DE nem én vagyok a pasid.
2016. ápr. 11. 12:00
Kapcsolódó kérdések: