Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok véleménye érdekelne, mennyie jön be egy ilyen felsőtest? (kép) 20f
Ennél több izom szerintem nem kell. Ez pont olyan határ, ami még oké. Ennél több már undorító lenne.
Gyúrsz?
Mert ha igen, vigyázni kell, mert az egészségtelen tud lenni a gerincre nézve olyan szempontból, hogy a felszíni izmokat építi, ezek ugye nehezek, amit a gerinc cipel, de a mélyizmok nincseken fejlesztve, akkor könnyen túl lehet terhelni a gerincet, és attól kezdetben csak a hátad fog fájni, később pedig komoly gerincproblémákat okozhat. Persze, ez sokakara ráillik, és nem törődnek vele, és idősebb korukra el is kezd fájni a hátuk, stb. Szóval erre a legegyszerűbb megoldás pl. ha úszol. Ha gyúrsz, akkor különben is szükséges az izmoknak az ilyen fajta mozgás is. ;)
19L
Gyurasnak nem neveznem, otthon edzek heti 3x 20perc.
Csak sajat testsulyal na meg probalok odafigyelni, hogy mit eszem.
Fegyencedzés?:)
Mióta csinálod? Kiindulási állapotról is van képed?
Én 5 hónapja nyomom de lassan közelítek erre a szinte;)
Engem inkább az alsó test érdekelne :P
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!