Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Székes játék szopással - titeket érdekelne?
Figyelt kérdés
Biztos ismeritek azt a játékot, hogy lerakott székek körül kell keringeni amíg szól a zene, ha ellhalgat, le kell ülni, de kevesebb szék van mint játékos.
Lehetne ennek egy olyan változata, hogy fiúk ülnek a székeken, amikor a zene elhallgat, a lányok elkezdik szopni őket, akinek nem jut farok, az kiesik. Ezután amelyik fiú először elélvez az is kiesik, így 1-1 játékos minusszal indulhatna is a következő kör.
A győztes pasi jutalma, hogy kiválaszthatja azt a lányt, akit utána megdug. Vélemények?
2016. jan. 22. 19:07
2/12 anonim válasza:
Most megszolalna bennem a noi onerzet,de inkabb elnemitom. Biztos van,aki belemenne. En NEM.
4/12 anonim válasza:
A kettes most írta privátban a kérdésemre, hogy mégis belemenne :D
5/12 anonim válasza:
Szerintem qrva nagy ötlet :D 27F
6/12 anonim válasza:
Ez elég érdekes. Minden bizonnyal vannak olyan emberek akik ezt bevállalnák...de azért ha minden körben egy pasi kiesne, mert elélvez, utánna nem hiszem, hogy sok ereje maradna a szexhez. :D
7/12 A kérdező kommentje:
Ja, szerintem is, kettes meg hármas ott tülekedne, hogy beállhasson játszani :)
2016. jan. 22. 19:30
8/12 anonim válasza:
Mikor kisebb voltam, imádtam ezt a játékot. Ebben a formában is tetszene. :)
20L
9/12 anonim válasza:
Lehetne egy B verzió, ahol nincsenek lányok és akinek nem jut szék, az kezd el szopni random.
10/12 anonim válasza:
Csak,hogy tisztazzuk: nem irtam privatot senkinek es nem mennek bele. Udv! 2-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!