Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemzőképesség spermatermeléshez van e köze?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire van köze a potenciához és nemzőképességhez? 35 éves vagyok és az állóképességgel nincs gond, és a sperma mennyiséggel sem. Akár egy jó szex után, másnap este megint képes vagyok hatalmasat spriccelni. Jelenti ez azt hogy ha család tervezésre kerül a sor, könnyen megtudom termékenyíteni a párom. Vagy ez nem a mennyiségtől függ? Attól még lehetek nemzőképtelen?2016. ápr. 10. 20:29
1/4 RRR válasza:
nincs
lehetsz nemzőképtelen ,akár egy liter sperma mellett is
2/4 anonim válasza:
Attól függ, mennyi kis fickó van a váladékban, és milyen mozgékonyak.
3/4 anonim válasza:
így van. manapság a mozgékonysággal szokott a fő gond lenni, de a mennyiség és a spermiumok száma nem függ 1:1-ben össze, nagyon sok férfiről csak a mikroszkóp mondja meg, hogy gond van a katonákkal.
4/4 anonim válasza:
én is szeretnék 35 évesen szexelni de még csak 32 vagyok és nem szexeltem . nekem nem is áll fel másnap ha kiverem csak egy hét múlva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!