Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kinyalni de félek. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Van egy bomba 45 os nő aki a legtöbb fiatal lányokat nőket lekorozi... Szoktam vele beszélgetni mivel a szomszédom volt már hogy megteszem miközben meztelen napozott és meglátott csak mosolygott rajta és hagyta hogy bamuljam majd mikor ez után találkoztunk nagyon közel jött hozzám és nekem egyből felállt és o meg rátetézett hozzá nyomta és dorzsolgette majd kérdezte élvezem e majd a válaszom még nem varva lelépett. Az eset után volt hogy bemutattam neki h kinyalnam csak nevetett eggyet rajta és mutatta hogy menjek viszont még akadályozott az hogy o mar ki lett "pakolva" mert az ex férje megfertőzte őt valamilyen betegségekkel. Na most nem tudom h át e merjek menni hozzá mert iszonyatosan vonz be is valalnam a betegséget de mi van ha van neki valami komolyabb betegség e? Ti mit tennétek?2016. ápr. 10. 17:18
1/9 anonim válasza:
Azonnal felejtsd el! Még ha nem is tud róla, akkor is lehet nyavajája. Például éces is lehet 10 évig úgy, hogy nincs semmi jele!
De ha megteszed, akkor ígérd meg hogy soha nem érsz egyetlen más nőhöz sem!
2/9 anonim válasza:
Én nem tanácsolnám. Szomszéddal sose jó kikezdeni
3/9 A kérdező kommentje:
Ahh de olyan vonzó annyira kívánom hogy az nem igaz de ettől félek én is :( kíváncsi lennék az ízére még milyen lehet vele de áhh bele tudok őrülni pláne a közel álló eset után. Néha azt érzem hogy atmegyek lesz ami lesz alapon de végül eszemre halgatva lemondok rola
2016. ápr. 10. 17:24
4/9 anonim válasza:
Hát szerintem most hallgass az eszedre! Hidd el, nem fogod megbánni!
5/9 anonim válasza:
Nyugodtan menj át. És ha egy csajt megismersz, sose mered megdugni mert mivan ha valami baja van? De ne legyél béna. Olyan hogy bemutattam neki hogy kinyalnám, ezt felejtsd el. Ha át hív menj hozzá és nyugodtan beszéljétek meg. Ott kell megkérdezi vagy mondani neki hogy mit csinálnál vele.
7/9 anonim válasza:
Legyél férfi, és kapd el! Ne kifogásokat keress, hogy miért félsz a nőktől, hanem nyald ki, majd d.meg.
Betegséget más nőktől is kaphatsz. Sőt sok fiatal rizikósabb is.
8/9 anonim válasza:
" o mar ki lett "pakolva" mert az ex férje megfertőzte őt valamilyen betegségekkel" Ezt egy kicsit bövebben kifejtenéd, hogy gondolod?
9/9 anonim válasza:
Nagyon csábító a csaj de ha biztosra tudod hogy odalent nincs rendben akkor hagyd esetleg hagyd ki a nyalást húz egy óvszert és lásd el a baját ahogyan azt illik :D seggét se hagyd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!