Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti szeretitek, ha a lany...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szeretitek, ha a lany irányit neha a szexben (szituacio)!? Elso sorban Fiuk valaszara varok!

Figyelt kérdés
En szeretNÉM NEHA a baratomat "meglepni". Mondjuk csak igy hirtelen a falhoz szoritani hevesen lesmarolni es mar gombolni is a nadragjat es leszopni meg utana ledonteni az agyra es a farkaval jatszani eloszor, aztan lesz*pni es utana beleulni a farkaba, kozben lefogni a kezet esetleg a mellem a szajahoz nyomni?! Mi a velemenyetek nektek tetszene?

2016. ápr. 9. 21:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem király dolog, szeretek én irányítani, de nagyon bejön ha néha a lány a főnök és irányít, rámmászik és kiszolgálja magát a testemmel ;) Van hogy én kérem, hogy parancsoljon, utasítson és kényszerítsen mit csináéljak, ilyenkor a szexrabszolgája vagyok. Bejön az ilyen dolog nagyon, amit írtál, kicsit fel is izgultam csak az olvasástól is. Ha barátod nem vevő rá, énvelem szívesen kiélheted magad...
2016. ápr. 12. 09:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Jól kell csinálni. Valahogy beindítani a másikat. Ha épp nagyon máshol van fejben és te meg elkezded szopni, akkor nem biztos, hogy hopp oda tud jönni. Szóval azért valahogy hívogatni kell izgatni.
2016. ápr. 20. 18:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Azóta meg is lépted ezt? Hogy sikerült?
2016. máj. 11. 20:12
 14/16 anonim ***** válasza:
A #7-es válasszal azonosulok 1 az 1-ben :D
2016. máj. 11. 20:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Már most felizgattál! Irigylem a barátod!!!
2017. jan. 13. 01:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Akinek ez nem tetszik az meleg.
2017. jan. 13. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!