Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szoktátok facebook képekre verni?
Figyelt kérdés
Csomó csajnak kint van a melle, pucsít, csücsörít stb. Volt már, illetve gyakran előfordul, hogy ilyenekre élveztek?2016. ápr. 9. 20:34
1/26 anonim válasza:
Igen, néha! Van ilyen lányról képed?
2/26 anonim válasza:
Persze! Egy időben csak ilyenekre vertem :D
3/26 anonim válasza:
Régebben tizenévesen igen, újabban nem.
4/26 anonim válasza:
nem az ilyen nőkre de volt rá példa hogy fb képre sültem el
5/26 anonim válasza:
Ha valakinek vannak ilyen jellegű jó képei, akkor mutathat privátban :D
6/26 A kérdező kommentje:
Húhaa.. gondoltam ilyesmire, de lol. És az ilyen csajokkal össze is jönnétek? Mármint pl komoly kapcsira gondolok
2016. ápr. 9. 20:36
7/26 A kérdező kommentje:
Amúgy van 1-2 ismim akik folyamatosan "megismerkednek" ilyen csajokkal.. akik persze nem épp a faluban laknak hanem kicsit messzebb.. de persze ők ismerik.. :)
2016. ápr. 9. 20:44
8/26 A kérdező kommentje:
Van aki nem veri ezekre a képekre?
2016. ápr. 9. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!