Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon izgat, hogy milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon izgat, hogy milyen lehet elvenni egy lány szüzességét. Hogy lehet közeledni ilyen lányokhoz, és mennyire korán veszítik el a szüzességüket manapság?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 9. 20:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szűz vagyok, de ha valaki ezért kezdene érdeklődni/jobban érdeklődni utánam, akkor azt gyorsan lerázom. Nem akarok újabb lyuk lenni az övön.
2016. ápr. 9. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy veszed el egy lány szüzességét, hogy szerelmesek vagytok egymásba, akkor szerintem az egyik legjobb érzés a világon (mindkettőtöknek).

De ha csak úgy, hogy nem érzel semmit, csak be akarod húzni a pipát a bakancslistán, mert izgat, akkor szinte biztos, hogy csalódás lesz, mert ez rengeteg türelmet és óvatosságot jelent.

2016. ápr. 9. 21:07
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
Ppenzert elveheted
2016. ápr. 9. 22:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Penzert barmit:D
2016. ápr. 9. 22:21
 15/17 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül? :D
2016. ápr. 9. 22:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki pénzért kínálja, az nem szűz
2016. ápr. 10. 10:27
 17/17 anonim ***** válasza:
56%

Kedves szűz lányok!

Megleptek hozzászólásaitok,bár nyilván azért írtátok,mert még nincsenek tapasztalaitok a férfiak lelki hozzáállásáról,a szex terén.Igen vannak kik csak egy idegen numerára vágynak,na ők pont nem egy szűz,tapasztalatlan lányt keresnek.Ellenben sajna kevesen még olyanok is születtek,akik nem önzők,és fontos az adott partner öröme,kielégülése.Az ilyenek keresnek benneteket,mert úgy érzik,azt akarják,hogy az első szeretkezésetek számotokra is kellemes legyen.Az ilyeneknek nem csak a saját kielégülésük a fontos hanem a partneré is.Sőt,még fontosabb.Nem érthetitek,mert sajnos ti ebben a liberalista rendszerben élitek tinédzser napjaitokat,mely szerint nekem legyen jó mindenki más le van szar..Hál Istennek jelen kormányunk nem folytatja tovább ezt a gyalázatot.Tehát "van még fény" /Paksi Endre/

2016. ápr. 11. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!