Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek mennyire tartós a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire tartós a merevedésetek?

Figyelt kérdés

Előjáték közben nagyon hamar lelankadok amikor nem éri izgatás a farkam. Gondolok itt arra hogy a lány elkezd szopni, de ha abbahagyja, 1 percen belül elmegy a merevedésem. Mitől lehet ez? Izgalmi helyzetben vagyok, de valamiért nekem kell az érintés a farkamra hogy megmaradjon a merevedés..

Az esetek többségében elég ha visszatér a témához és 5-10 másodperc után újra merev vagyok, de nem értem miért lehet ez..

Ha ő szop engem majd én elkezdem nyalni őt, amire a nyalással végzek a merevedés már rég elmúlt, és újra fel kell állítania a behatolás előtt. Tudtok valami tanácsot adni? Kösz!

2016. ápr. 9. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem nincs ilyen probléma, kőkemény maradok a nyalás közben is !
2016. ápr. 9. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem sem annyira stabil. Eléggé hullámzik az egész. Ha megszűnik minden ingerlés, tehát se csók, se érintés, akkor viszonylag gyorsan lemegy. Szóval nincs az, hogy percekig áll csak úgy.

Szerintem amúgy keveseknek olyan, hogy egy hosszú nyalás alatt végig áll. Hisz akkor semmilyen fizikai izgatást nem kap az ember.

2016. ápr. 9. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
ha ügyes a csaj, akkor közben lábbal tud rajta dolgozni közben :)
2016. ápr. 9. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
minőségét megőrzi 2050.01.01.
2016. ápr. 9. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Modell gipsz
2016. ápr. 9. 23:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Oké, jó tudni akkor hogy nem csak nálam ez a helyzet.

De ugyanakkor van olyan hogy egy csaj ad 3 csókot a nyakamra (ruhában, fogdosás és semmilyen más inger nélkül), és már áll is a cerka... Úgyhogy nem merevedési zavarról van szó, hanem csak annyi hogy csak akkor áll ha kap egy kis ingerlést

2016. ápr. 10. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!