Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdtem a barátom bátyjával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátom bátyjával. Mindennek vége?

Figyelt kérdés

Nem úgy a barátom, hogy a pasim, de nagyon közel állunk egymáshoz, és még régebben elmondta, hogy tetszem neki, ami lehet még mindig tart...

És azt is elmondta, hogy a bátyja egy büdös nagy paraszt, sz.arházi k.öcsög, és ne higyjek el neki semmit neki, mert az is kamu amit kérdez, rengetegszer elmondta, de nem hallgattam rá...ha rajtam múlt volna, nem mondom el neki, mert tudom, hogy kiakad, de a bátyja elkezdett "hencegni" előtte, nem mondta ki konkrétan, csak szépen körülírta, a barátom meg nem hülye...annyira kínos volt. Azóta nem hajlandó velem beszélni, közölte, hogy csalódott bennem, és már nem tud rám úgy nézni, mint egy olyan emberre akit szeret....ez nagyon bánt, azt megértem, hogy haragszik, de nem számítottam rá, hogy ennyire kiakad...szerintetek ezt meg fogja valaha "bocsátani"? Ti mit reagálnátok?

18/L, a barátom 19.

2016. ápr. 8. 20:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

:)

Mit tippelsz, de őszintén, te okos lány?

2016. ápr. 8. 20:29
 2/16 anonim ***** válasza:
64%
k**rva vagy mit csodalkozol h kiakadt... tuti kirugdostalak volna még az országból is a bátyámmal együtt
2016. ápr. 8. 20:30
 3/16 anonim ***** válasza:
98%

Ha lenne egy srác akivel te nagyon jól megvagy és tetszik is, és lefeküdne a nővéreddel, neked nem esne rosszul?

Főleg ha a tudatodra adta hogy mi a helyzet... Az ember nem szívesen veszi tudomásul, hogy a szeretett fél valaki mással kefél, legyen az a bátyja vagy a szomszédja.

Egy szó mint száz: nekem rosszul esne.

4/16 anonim ***** válasza:
94%

Váó. Hát ez nagyon durva...

Azt hittem ilyen csak a filmekben van, nekem az volt tinédzserként a rémálmom hogy a titkos szerelmem lefekszik a bátyámmal.

Valószínűleg egy elég komoly érzelmi traumát okoztál neki...

Minek ellenség ha az embernek ilyen barátai vannak?!

5/16 anonim ***** válasza:
46%
Mind meghalunk!
2016. ápr. 8. 20:37
 6/16 A kérdező kommentje:

Azért vagyok k.urva, mert lefeküdtem egy nekem tetssző sráccal? (most függetlenül attól, hogy egy paraszt) Én ezt nem érzem jogosnak.

Egyébként akkor, mikor ezt a barátom elmondta nekem, mármimt hogy tetsszem neki, már akkor letisztáztam vele, hogy köztünk csak barátság lehet. Soha nem hitegettem, meg semmi. És most tökmindegy, hogy a tesójával, vagy mással, de nem várhatja el, hogy ne legyek senkivel...szerintem.

2016. ápr. 8. 20:57
 7/16 anonim ***** válasza:

egy kérdés:

te fordított helyzetben mit éreznél? de őszintén, hmmm?

2016. ápr. 8. 21:02
 8/16 anonim ***** válasza:
53%
igen drágám k**va vagy:) :D hat basszus te hogy reagalnal???
2016. ápr. 8. 21:08
 9/16 anonim ***** válasza:
40%
Egèszsègedre!
2016. ápr. 8. 21:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
hát nem vagy k*va nem értem az itteni kommenteket, viszont az érzelmi intelligenciád a béka segge alatt van az tuti.
2016. ápr. 8. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!